Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet abból gondom,ha eladtam...

Lehet abból gondom,ha eladtam úgy a rossz autómat, hogy nem írtunk adásvételit, és a törzskönyvet,forgalmit odaadtam?(Az autó ára ki lett fizetve)

Figyelt kérdés
Megállapodtunk, ha meg tudja csinaltatni, átiratja, ha nem,akkor kivonatja a forgalomból. Ez egy hete volt, most azt mondja küldjük el a személyit, lakcimet üzenetben, hogy ki tudja vonatni forgalomból.(nem tudta megcsinalni,alkatrésznek meghagyja magának)Ő ezt nélkülem (tulaj) nélkül csak így meg tudja csinálni,a kivonatást? Nem szeretném, ha a nevemen maradna, biztosítást is le akarom mondani. (Utólag kapcsoltam,hogy nem kellett volna odaadnom a törzskonyvet)Tehát ez így lehetséges, vagy át vagyok/leszek verve?
2022. ápr. 5. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki hogy íratassátok át, mert nem akarod hogy a neveden legyen. Ami még lehetne, hogy egy cég nevére külföldi eladásra címmel vonattatja ki véglegesen, de ehhez nem tudom milyen feltételeknek kell megfelelnie a cégnek.
2022. ápr. 5. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen írjatok adásvételit, és add le az egyik példányod okmányirodában. Amíg ezt nem teszed meg, a neveden marad az autó. Fizetheted rá a gépjármű adót, és reménykedhetsz, hogy félévente kivonatja a forgalomból a neveden.
2022. ápr. 5. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy borzoljam a kedélyeket, az ilyenek szoktak visszaélni az általad megadott személyes adatokkal. Néhány hónap múlva majd jelentkezik nálad valamelyik szolgáltató, hogy az általad megvásárolt 500.000 Ft-os Iphone részleteiben elmaradás van, azonnal fizesd be. Bevett trükk, hogy a személyiddel és lakcímkártyáddal drága készülékeket vásárolnak részletre, amit később rajtad fognak behajtani.
2022. ápr. 5. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Tied az autó és csak te tudsz bármit csinálni vele.

Még halálos balesetet is.

Az hogy ő mit mondd, nem jelent semmit mert meglehet csinálni és akkor lehet vele menni is.

Írjatok egy adás vételit és aztán alhatsz te is nyugodtan, de addig nem amíg van autód és más használja.

2022. ápr. 5. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Viszont azt is eljátszhatod, hogy volt egy tuti üzembiztos autód, amivel a beteg nagymamát hodtad orvoshoz, és a család megélhetéséhez szükséges tennivalókat intézted, és ezt a szuper járgányt..... eszercsak ....ellopták.

Persze, ez viccesen hangzik, de miután nincs semmiféle adásvételi, még mindig a tiéd az autó.

2022. aug. 24. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!