Műszaki vizsgán átmegy az autó ha az ablaktörlő rossz helyen áll meg?
“bízzak benne, hogy nem veszik észre?”
Bízhatsz benne, de esélytelen hogy ne vegyék észre. Látványos, zavaró a szemnek hogy ott nem kellene legyen semmi és mégis van, lehetetlen nem észrevenni.
Nem, nem fog átmenni műszakin az autó. Ha egy kőfelverődés miatt képes megbukni az autó mert zavarja a sofőrt a kilátásban, akkor egy pár cm széles fekete csík egyértelműen bukást jelent.
Az ablaktörlő motor egy végállás kapcsoló miatt áll meg mindig ugyanabban a pozícióban. Ez a végálláskapcsoló általában a motor azon végén van ahol a kis kar hajtja a szerkezetet. Ez a kapcsoló (jel) arrébbvándorolt. Szétszereled, visszaigazítod a helyére, összerakod, működik tovább.
"Elvileg bele van építve a motorba és nem javítható."
Akkor miért nem veszel másikat? Ha az újra sajnálod a pénzt, akkor bontottat.
Akkor jól írtam. #2-es válaszoló vagyok.
Nekem múlt hónapban a helyi közlekedési felügyeletnél vizsgázott az autóm. A kutyát nem érdekelte az ablaktörlő, ki se próbálták. Ezzel a problémával még nem ön- és közveszélyes az autód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!