Van rá esély, hogy május 15 után marad a 480 forintos benzin, gázolaj?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 18:25
11/20 anonim válasza:
Nagyon kétlem hogy meghosszabbítanák,egyértelmű hogy a választás miatt csinálták,hogy a sok foggyos ürüljön magának mert az Orbán vezír megvéd minket a drágától.Csak az nem fenntartható hogy az állam hónapokig mínuszba kényszeríti a benzinkutakat.
Azt is simán kinézem hogy nem lépcsőzetesen vezetik ki,elvégre szavazást könnyen megnyerték,utána már 4 évig nem kell félni.
12/20 anonim válasza:
Előbb utóbb lejár a határidő és akkor csak meg fog drágulni. Pontosan nem tudom meddig van a hataridő talán május.
13/20 A kérdező kommentje:
Van
2022. ápr. 27. 18:06
14/20 anonim válasza:
Most magadnak válaszoltál kérdező?! :D
Igen, most már, hogy kihirdették a hivatalos álláspontot, így már könnyű okosnak lenni.
17/20 10 deka farhát válasza:
A kormány helyében egyébként fokozatosan emelném a sapkát, mert hosszú távon nem lesz ez így jó...
18/20 anonim válasza:
#17, szerintem ez lesz július 1 után. Most kaptunk egy kis haladékot. Nem merik egyből 480-vól 800-re felnyomni, csak szép fokozatosan mondjuk az év végéig havonta emelnek pár tíz forintot, hogy ne kezdjen el mindenki egyszerre pánik-tankolni.
19/20 anonim válasza:
fokozatosan emelném a sapkát
én a kalapot is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!