Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy szeretnék motort venni.
100 ezertől 200 ezerig lenne rá pénzem.
Szerintetek melyik a legjobb 3 motor és azok közül is ti melyiket választanátok áron belül?
Még annyit tudni kell hogy elég alacsony vagyok (155 cm, 14/F) ezért azt is vegyétek számításba hogy ne legyen túl nagy.
itt a link:
2010. szept. 14. 20:01
1/5 anonim válasza:
Aprilia 169-ért, bár nem tudom milyen magas.
Kíníit inkább ne, ha hosszútávra akarod vagy jó áron akarod eladni.
2/5 anonim válasza:
Feltétlen endurot szeretnél? Ezekről nem nagyon ér le a lábad... Esetleg egy régebbi honda MT-ről, MTX-ről, vagy Suzuki TS-ről még csakcsak. Ha kifogsz egy jó MTX-et, az örök életre hálás lesz.
3/5 anonim válasza:
Ez jó választás lehet. [link]
4/5 anonim válasza:
mz 125 jah várj 14 évesen arra nem lehet jogsid akkoooo Simson s53 megbizható nekem mg egyszer sem volt vele bajom, és én 170 cm vagyok és simán leér rla a lábam 100% hogy leér a lábad.De simson s51 et ne vegyél az szarabb.
5/5 anonim válasza:
derbi senda, aprillia, meg a yamaha. ennyi
derbi a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!