Melyiket választanád az alábbi autók közül?
Városi használatra, munkába járáshoz kellene női tulajdonos részre, alacsony fogyasztású, olcsó fenntartású autó. Az autók 2000 - 2003 közöttiek:
Peugeot 206
Daewoo Matiz
Fiat Punto
Skoda Fabia
Renault Megane
Renault Clio
Renault Thalia
Toyota Yaris
Hozzáértők válaszát várom!
Én a Matizt választanám, holnap hozok el én is a kereskedésből egy ilyen kisautót.
A Clio, a Yaris és a Peugeot 206 sem rosszak. A többi szerintem nem az a tipikus nőcis futkározós városi kisautó, többet is fogyasztanak. Esetleg még a Renault Twingo az tipikusan ilyen autó amit keresel. Fenntartása szerintem a Matiznak a legolcsóbb mert annak a motorja a legkisebb (0.8). Én ilyet ajánlanék leginkább, bár szervo nincsen általában bennük azért jól el lehet vezetgetni.
Én a Yaris-t választanám, mert ritkán vannak vele gondok, az elektronikája elég jó hisz japán, motorikusan is egész jó nem az a izmos vadállat de ekkora kaszniba tökéletes, könnyű vezetni is, igazi kis nőcis bevásárlókocsi.
mondjuk az új Clio-kat is bírom (a sport verziót), kehet rajta égetni a gumit, de amúgy a francia kocsikat és a déwókat kerülöm ha lehet.
a Skoda se tul rossz mert VW utánzat, de akkor is inkább Toyota
Yaris, mert
- lányoknak szép
- mert nem nagy
- alapvetően jól feleszerelt
és a legfontosabb:
- japán, tehát nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!