Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fizetős kapun átmentem és...

Fizetős kapun átmentem és kúton fizettem utána egyből ki a kaput az baj?

Figyelt kérdés
Átmentem egy fizetős kapun mert nem figyeltem jól a sávokat és a legelső benzin kűóton (ami Mol volt) fizettem ki és kaptam bizonylatot. És az a kérdésem hogy ha kifizettem ott a 10eurot akkor jöhet bünti ha van bizonylatom erről hogy befizettem a xy kaput? Ausztriában történt.
2022. márc. 31. 15:16
1 2
 11/11 krwkco ***** válasza:
100%

"megálltam az OMW kúton és beszéltünk a nővel"

Az alagúthoz közeli benzinkút alkalmazottja biztosan jobban tudja a szabályt, mint mi. Ha ő azt mondta, hogy utólag is rendben van, akkor rendben van. Nem hiszem, hogy egy ilyen szituációban félrevezetett volna. Egyrészt az emberek többsége normális, másrészt ha több ilyen jellegű panaszt összegyüjtene, akkor az állását kockáztatná.

2022. márc. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!