Fizetős kapun átmentem és kúton fizettem utána egyből ki a kaput az baj?
Figyelt kérdés
Átmentem egy fizetős kapun mert nem figyeltem jól a sávokat és a legelső benzin kűóton (ami Mol volt) fizettem ki és kaptam bizonylatot. És az a kérdésem hogy ha kifizettem ott a 10eurot akkor jöhet bünti ha van bizonylatom erről hogy befizettem a xy kaput? Ausztriában történt.2022. márc. 31. 15:16
1/11 anonim válasza:
Melyik országban történt ez? (Bocs, ha csak egy ilyen van!)
2/11 anonim válasza:
#1 te nem olvastad el a kérdést? Oda van írva, Ausztriában történt...
3/11 A kérdező kommentje:
Ausztriában történt.
2022. márc. 31. 15:21
4/11 anonim válasza:
Ott nem kapus fizető van, matricás.
5/11 anonim válasza:
Valóban, bocs! Számos oldalt felkerestem, egyik sem ír türelmi időről. Ha bukta van, akkor 120-3000 euró között lehet a pótdíj.
6/11 A kérdező kommentje:
Az A9 Pyhrn/gleinalm alagút volt az amit nem fizettem ki csak az OMW kúton(OMW nem Mol elírtam az elején.)
2022. márc. 31. 15:43
7/11 anonim válasza:
Első vagyok. Köszi a nullát. Tehát nem autópálya, és nem MOL, és az osztrákoknál nincs fizetőkapu. Akkor nem jogos, ha rákérdezek az országra?
8/11 A kérdező kommentje:
A9-es autópályán jöttem Liezen felől Graz fele(pálya matricám volt a pályára). És volt egy alagút ami díjköteles volt (kapu) csak rossz sávba mentem és nem álltam meg hanem abban a sávban voltam ahol kifizettem volna a 10eurót. De az a lényeg hogy az alagút után a pály mellett pár km-el megálltam az OMW kúton és beszéltünk a nővel és számla van arról hogy kifizettem az útszakaszt és hogy ebből így lehet büntetés vagy nem? :)
2022. márc. 31. 16:06
9/11 anonim válasza:
Az osztrák oldalon nem találtam semmi türelmi időt.
10/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi azért. Legutóbb ismerősöm apja 120eurot kapott ezért de ő ment tovább. Gondolom én ha megálltam a kúton és kifizettem az alagutat benne lesz a rendszerben remélhetőleg.
2022. márc. 31. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!