Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel szoktál menni 50-es...

Mennyivel szoktál menni 50-es szakaszon, ha nincs torlódás, szabad az út, csak tőled függ mennyivel mész, és jól belátható?

Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 07:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
26%
Ha a kérdésre válaszolok, és durván le vagyok pontozva, az azt jelenti, hogy kedves piros nyomkodó, te jobban tudod, én hogyan közlekedek?
2022. márc. 30. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:
95%
#21, ha ez megnyugtat, engem is lepontoztak, mert az írtam, hogy óra szerint 55-tel, ami valós 50-52-nek felel meg, szoktam haladni. Hogy ebben mi olyan vérlázító, azt nem teljesen értem. Túl kevés, vagy túl sok? Mert aki kevesebbet vagy többet írt, ugyanúgy lepontozták. Gondolom ezért is mindjárt kapom a pirosat, hogy jól meg legyek büntetve. Óvodás szint!
2022. márc. 30. 16:26
 23/23 A kérdező kommentje:
Valószínű az pontoz le, aki nem ért egyet a sebességgel, amivel haladsz, és így fejezi ki a frusztrációját.
2022. márc. 30. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!