Mi a véleményed erről? Ugye mostantól Te is tartasz féktávot?
Engem nagyon idegesít az, hogy lakott területen belül 50-nel sőt néha ez miatt 55-el megyek és szinte a lökhárító a mögöttem lévő kocsiról majdnem érinti az enyémet...
Necsodálkozz,ha letúrnak az útról...
A városi közlekedéshez az is hozzátartozik,hogy illik felvenni a forgalom ritmusát..Namármost én is hülyétkapok azoktól a mazsoláktól,akik előtt 50 m szabad hely van,viszont az úr istenért sem hajlandó 50-nél többet menni.
Ez sokszor veszélyesebb,mint a gyorshajtás.
Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy szinte "mindenkinek" jogsit adnak, aki tudja teljesíteni, így vagy úgy azt a szedett vedett tesztet... De ebben nincs benne az, hogy ismeri az autóját a delikvens, mert ugye autó függő az is, hogy gyárilag mennyit állítanak bele az órába csalásként.( mert sok autós 50 nel megy, közben pedig csak 42 vel, az sem, hogy a megengedett max sebesség az 50, sokan úgy értelmezik, hogy ezalatt bármennyivel lehet menni, akkor is, ha éppen a tájat, házakat nézegetjük, milyen szép terasza van...
De a legdurvább az amitől hót ideg minden normális sofőr, hogy két haladó sávos az út, viszont, a 40 -50 nel tötymörgő persze, hogy a belső sávban megy, mikor a belső sávot amúgy is csak előzésre lehetne használni.. és meg van sértődve a hülye ha kivillogják kidudálják.. itt érteni lehet az öreg nénis, bácsis deewo matizokat, és adott esetben a 10 000 000 ft os bmw s újgazdag csicskákat is... A közlekedés normális fenntartása mindenkinek az érdeke, érdemes elgondolkozni ezen... :)
Azért ezt lehet ésszel is csinálni. Én mondjuk már egyszer beleszálltam az előttem állóba (nem a követési távolság hiánya miatt, hanem fáradtság miatt). Tudom, hogy milyen rossz érzés mikor az ember meg szeretne állni, de tudja hogy nem fog. Azóta a követési távolságra odafigyelek.
Ettől függetlenül rá lehet mászni az előtted közlekedőre, de nem az ő lámpáit illene figyelni, hanem pár kocsival előre. Sokszor hamarabb lassítok mint a kettővel előttem haladó, mert tudom hogy előtte fékezgetnek. Így a mögöttem haladó sem besatuzik, hanem normálisan lassít
driverboy!!
ezt te hol láttad/olvastad h félre van karibrálva az óra?
max 2 km/h csal... vagy esetleg rossz gumiváltóméret okozhat még problémát, de az is csak 3-4-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!