Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a Masina komolyan így...

Ez a Masina komolyan így indul, vagy ez már selejtes?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 28. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
a nagy durranás és láng nem normális. Na meg a furcsa hangok sem
2022. márc. 28. 10:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú , úgy megijjedtem mikor először néztem.
2022. márc. 28. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ja a csörgő már csak ilyen ha hideg. És ez még egész jól el is indult, volt hogy két akkupakkor lemerítettünk, meg az egyik indítómortor is leégett (kettő van benne és együtt tekerik a motort). A nagy durranások a hidaindítótól vannak, azt nyomatják vele ilyenkor flakonszám. Mondjuk itt túl is tolták szerintem, ekkorákat nem kéne neki a kipofugóba robbanni.

Ha meleg a motor, akkor általában sokkal könnyebben indul. Ez a gép valószinüleg napokat állt, vagy valami javítás után indították újra, ezért ment nehezebben.

2022. márc. 28. 10:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Éttem köszi,👍

De jó lehetett neked ott dolgozni!

Kicsit koszos de valaki szereti.

Szeretem a vonatokat, mostanában szakítok rá időt jobban ismerkedni velük.

2022. márc. 28. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Így lehet ahogy a 3. írja, meg a sok gázolaj amit benyom és az össze gyűlik , majd az gyullad be egyszerre, de ha beindul utána már nincs annak semmi baja.
2022. márc. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!