Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Villog az izzító lámpa a...

Villog az izzító lámpa a műszerfalon Többi lent!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ma reggel történt velem hogy, 1-2km mentem az autóval. Parkolás közben elkezdett villogni az izzító lámpa a műszerfalon.

Nem tudtam mit tenni kérdezgettem ismerősöktől mi lehet. Mindenki mondott mindent. Most egy pár óra után ráindítottam ugyanúgy villogott. Elindultam a parkolóból és ki is aludt.

Erre mondták, hogy jólvan akkor használhatom.

Kérdésem az lenne, hogy vajon mi okozhatta?

Kéne figyelni valamire?

Nem volt hideg 1 fok körül volt, -10ben is pöccre indul!

Audi a3 2004 1.9

#A3 #Izzitó hiba #Villogó izzító
2022. márc. 25. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
gyakorikerdesek.hu, nem tavgyogyitas.hu
2022. márc. 25. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Javaslom hogy ne itt, és ne ismerősöktől kérdezgess, hanem előszöris gépre kell dugni, hibakódot olvasni, aztán ha mutat valamit, akkor azon az úton lehet továbbhaladni. Ítt ugyanúgy csak találgatni fog mindenki.
2022. márc. 25. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
AZ pedig valami hibát jelez , de nem izzítást.
2022. márc. 25. 11:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitok!

Nyilván nem távgyógyítást kértem csak valami esetleges választ ha pl történt valakivel ilyesmi, nyilvánvalóan tudom h senki nem tudja láthatatlanba megmondani!

2022. márc. 25. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Nekem 4es golfom van, azon volt hasonló "hiba" az izzítógyertya villogott. Amikor megnézettem kiderült hogy elkopott valami a műszerfalon, meg kellett forrasztani, valami érzékelő volt. Én mindenképpen megnézetném. Sok sikert a jelenség kiderítéséhez😉
2022. márc. 25. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hibát jelez kiolvasva 200 hibakód közül valamelyiket fogja kiírni, 1-1 hibakodot 2-10 hiba okozhat tehát igy kb 1000 hiba lehet, ennél pontosabbat mi se tudunk mondani.
2022. márc. 25. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!