Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor meglett a jogosítványod...

Amikor meglett a jogosítványod,hol és kivel vezettél?

Figyelt kérdés

Bővebben:

Kivel vezettél?

Merre vezettél?

Egyedül vezettél?

Nekem ma lett meg a vizsga,viszont egyedül nem mernék még a közeljövőben vezetni.Ha egy tapasztalt sofőr ül mellettem,úgy igen.

Tapasztalatok?

(1 éve vezetek kb és majdnem 60órám van?

2022. márc. 24. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A keresztapámmal, mivel apukám akkor már sajnos nagyon beteg volt.

Egy 40 ezres városban vezettünk.

Kb. 2 alkalommal ült be mellém.

2022. márc. 24. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Apukámmal, de nem a legjobb vezetési stílust képvisel és főleg nem megfelelő amit átad egy kezdőnek. Sokáig az ő stílusával próbáltam vezetni, ezért sok balesetveszélyes szituba keveredtem, de megoldódott szerencsére. Kell valaki egy kis ideig, aki olyan helyeken is eligazít, amerre az oktatóval nem mentetek. Aztán azt ajánlom egyedül vezess, sokkal nyugisabb, szabályokat tartsd be, inkább menj lassabban, ne érdekeljen a sok seggedbe jövő idióta, rutin nélkül vannak olyan szituk amiket nehéz megoldani, ha gyorsan mész.
2022. márc. 24. 20:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyedül. Vagyis elgelőször ott ült mellettem apám, de autósoktatónak hitte magát és mondta mit hogy csináljak... Már visszább vett belőle, de még mindig van hogy segít pl hogy a zöld lámpa azt jelenti hogy "indulhatunk", hogy a 3. után kapcsolhatom a negyediket, vagy hogy ha szemből elmentek, akkor kikerülhetem az előttem haladó traktort...😂😂 Pedig azóta már C kategóriás jogsim is van, oszt akkor egy 3,5 tonnás furgonnal meg ott magyarázta hogy azt szokni kell mert nagy🤦‍♂️ Mondom , azért gondolom csak elfogom tudni vezetni a 12,5 tonnás tanulóteherautó után...
2022. márc. 24. 21:15
 14/19 A kérdező kommentje:
És a parkolásrol esetleg valami?
2022. márc. 24. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Gyakorold kisforgalmú parkolókban vagy csinálj otthon az udvaron palackokból parkolóhelyet és állj be közé, mellé stb.
2022. márc. 24. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Parom kivitt falura,ott gyakoroltam eloszor.dizelen tanultam,a sajatunk benzines.szokni kellett az elindulast.

Egy orat koroztunk a faluban,aztan onnan mar en vezettem haza.

Masnap elmentunk rokonlatogatoba,en vezettem.

Harmadnap pedig reggel elindultam munkaba,egyedul.

Parkolas nekem elore memetben nem ment az elejen.mindenhova tolatva parkoltam.munkahelyemen szoktam gyakorolni reggel,erkezeskor az orral beallast.

2022. márc. 25. 13:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja és nem kaptam semmilyen papirt!Mit kell magammal vinnem a jogsi kivaltasahoz?Elég az eü vizsga lap,szemelyi,lakcim kartya?
2022. márc. 25. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Orvosi alkalmasságiról szóló papírt, Eü kiskártya, személyi, lakcím, --vizsgalap-- (Habár azt nem kérték nálam, de el vittem) A rendszerbe automatikusan bekerülsz, szóval az adminisztrációnál látni fogják, hogy sikeres vizsgát tettél. Illetve csinálnak egy fényképet és készen is vagy.
2022. márc. 27. 14:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2022. márc. 27. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!