Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A peugeot , renault és a...

A peugeot , renault és a citroen autoknak mi az altalanos jellemzőjük ?

Figyelt kérdés

Tehát úgy értem hogy a merciről is lehet hallani hogy “a legkényelmesebb” autok .

A Bömösről pl hogy sportos.

Az audiról hogy Komfortos és stb..

Tehát ilyen mondhatni altalanos dolgokra lennék kiváncsi.

Ha megkerdezek egy embert hogy mi a jellemzője egy mercinek egyből rá vágja hogy kenyelem.

Szeretném tudni ezeket a francia autóknál is

2022. márc. 22. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Francia, arra meg mi a sztereotípia ? Hogy sz@r.

Nem egyébként ez nem így van. Mindenki a saját autóját dícséri, míg az összes többi sz@r.

Francia autóknál magát az elektronikát tartják gyengének, de ettől még lehet jó. Audi-merga-bmw-kről mindig azt hozzák, hogy méregdrága fenntartani és sok típusnak sok baja is van. A közhiedelem szerint alfát sem szabad venni, mert az összes sz@r. Meg a mazda rohad. Tehát általában minden sz@ar mindenkinek. Nem szabad ezekre adni. Utána kell nézni, hogy pontosan melyik az a típus, amiknél ez fennáll. Nyilván nem mindegyiknél, mert akkor csődbe mentek volna.

2022. márc. 22. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
A francia autók kényelmesek, csak az elektronikával van néha bajuk. Meg némelyik modellnél az ergonómiával, mikor csak csodálkozik az ember a tervezőmérnönök gondolatain hogy "ezt meg miért?". Amúgy jó autók, bár dízelnél a nagynyomású pumpa típusbetegség.
2022. márc. 22. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem Peugeot-m van. Nyilván mindenkinek a sajátja a legjobb, ahogy ezt màr mondták is előttem, én is imádom az enyémet. Mondjuk tény, hogy az elektronika szar xD. De ha esetleg a jövőben lesz másik autóm, valószínűleg nem maradok ennél a márkánál. Én ezekre a sztereotípiákra nem szoktam hallgatni, utána kell járni a dolgoknak.
2022. márc. 22. 09:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Na és az hogy az elektronika szar az minen nyilvanul meg?

Mik a leggyakoribb elektronikus meghibásodas ?

2022. márc. 22. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Abban nyilvánul meg, hogy amit csinálnia kellene azt nem csinálja, vagy rosszul egy elektromos fogyasztó.
2022. márc. 22. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
62%

A Citroen féle 2.0 HDI egy nagyon jó motor egyébként

A 2010 utáni Renault féle 1.5 dci-k is jók.

2022. márc. 22. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a furcsa,érdekes,formabontó designról ismertek,illetve inkább kényelemre vannak hangolva.Jó pár modellre elektronikai hibák jellemzőek,viszont rozsdát talán az átlagnál jobban bírják.

Minőségben közép és alsó kategóriában van a legtöbb modell,ez az árakon is meglátszik.

2022. márc. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!