Melyik jellemzőjük/ mi miatt drágábbak és elismertebbek a budai lakótelepek?
A lakótelepekre gondolok itt most, panel, régebbi tégla telepekre, esetleg az új lakóparkokra.
Mi miatt számít jobbnak Buda?
Még Gazdagrétet értem, messze van mindentől és nekem pl nem tetszik, de az látszik, hogy tényleg igényesebb emberek lakják.
Pók utcai dettó.
A másik oldalon ott van Vizafogó, Újlipótváros ( annak is ebben a pillanatban a lakótelep részét értve).
Én homogén masszának látom ebből a szempontból Budapestet.
Hype. A 11-be járok dolgozni, minden áldott nap (esküszöm) a pofámba tolja legalább 3 cigány az "occsó parfümöt", majd jönnek a csövesek meg a fogatlan munkások az automata kávékkal.
Egy undorító sz..rtelep az is, de több cégnek ott van székhelye, frekventált, ezért drágább. A családi házas csili vili elit negyed pedig ugyanolyan, mint a 16-17 kerület egyes részein akár, vagy akár Csepelen, csak pechükre ők nem lettek olyan népszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!