Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jogos, hogy a...

Szerintetek jogos, hogy a gumis szó szerint elzavar, mikor egy picit öreg, de jó profilmélységű gumit szeretnék megjavítatni?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy ő már szemrátételezéssel megállapította a csomagtartóban lévő gumikról, tőlük egy méterre állva, hogy mind kuka.

"Ez kuka ez a gumi, vigyed innen, ne idegesítsél"

Eddig mindig kedves, segítőkész volt, most meg elhajtott a faszba.

Oké, megteheti, övé az egész szervíz, de szerintem ez picit parasztság volt így. Arról nem is beszélve, hogy ezek a gumik csak egy működésképtelen autó mozgatásához kellettek volna, csak ugye ezt már elmondani sem volt időm.

Picit rosszul esett, látszik, hisz még mindig ezen rugózok😅

#gumi #Többet nem is köszönök majd neki😤 #Van másik gumis is a környéken😜
2022. márc. 21. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

pénzt akar keresni ennyi.

Neki megjavítani pár ezer profit, viszont ha vetet 4 újat arra rátesz sok sok sok ezer forintot.

Nincs mit nézni itt, pénzből él mint mindenki, no persze attól még 1 tuskó én nem mennék oda többet

2022. márc. 24. 09:56
 12/18 anonim válasza:
A DOT szám ismert?
2022. márc. 25. 00:31
 13/18 A kérdező kommentje:

Asszem 3613, mindegy 2013-as.

De lényegtelen, mert 8 km-ről rápillantva tuti nem olvasta le.

2022. márc. 25. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
2013-as gumi az már több, mint 2-szer idősebb egy gumi használati idejénél, úgyhogy ostoba hőbörgés helyett inkább köszönd meg a gumisodnak, hogy van benne annyi, hogy nem a pénz vezérli, hanem, hogy szart nem ad ki a keze közül.
2022. márc. 25. 09:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Mert neki aztán nem tökmindegy, hogy mit tesz fel!? Majd új gumit veszek amiatt, hogy arrébb tudjak húzni egy több éve egy helyben álló kocsit...
2022. márc. 25. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem mindegy. Gondolkodj már egy picit az isten verjen meg.
2022. márc. 25. 09:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
nekem a téli gumim 2006 os tegnap tudtam meg :D de jó az még pár szezonra
2022. márc. 25. 11:46
 18/18 anonim ***** válasza:
jó hát, életed végéig jó lesz
2022. márc. 25. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!