Szerintetek jogos, hogy a gumis szó szerint elzavar, mikor egy picit öreg, de jó profilmélységű gumit szeretnék megjavítatni?
Fontos, hogy ő már szemrátételezéssel megállapította a csomagtartóban lévő gumikról, tőlük egy méterre állva, hogy mind kuka.
"Ez kuka ez a gumi, vigyed innen, ne idegesítsél"
Eddig mindig kedves, segítőkész volt, most meg elhajtott a faszba.
Oké, megteheti, övé az egész szervíz, de szerintem ez picit parasztság volt így. Arról nem is beszélve, hogy ezek a gumik csak egy működésképtelen autó mozgatásához kellettek volna, csak ugye ezt már elmondani sem volt időm.
Picit rosszul esett, látszik, hisz még mindig ezen rugózok😅
lehet hogy épp menstruált a lelkem, hisztis napja volt, meg nyilván jobban szeret új gumit eladni nagy haszonnal.
az AKH-nál nekem simán benyögték az 5 év alatt kb 30 ezret futott puha mély profilú Michelinre, hogy "életveszélyes". Szeretnek ijesztegetni, hátha hirtelen kérsz 4 új abroncsot tőlük jó drágán.
Nah, mitadisten, pont tegnap kaptam egy defektet.... Csakazértsem hozzá mentem😡
Hogy kibasztam vele...😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!