Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Disco elé milyen verdát?

Disco elé milyen verdát?

Figyelt kérdés
Fater akar venni a családi kocsi mellé valami 2 ajtósat. Hétvégén lenyúlhatnám persze.. :D BMW 6, Alfa Brera, Audi TT közül választhatok azt mondta.. Ha csak a kinézetet nézzük nektek melyik kellene? Annyira szép az összes, hogy nem tudok dönteni.. Jah nem titok, hogy az ilyen egy éjszakás pénzéhes ribancoknak az agyát akarom húzni vele partykba..
2010. szept. 13. 19:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

jah tényleg rosszul tetted fel a kérdést... sajos már itt sem lehet normális kérdést felrakni mert teli van parasztal

én az audit választanám

2010. szept. 14. 19:30
 22/29 anonim ***** válasza:

Ezek közül az Alfa a legszebb,én azt választanám,de sztem a "ribancok"-nak teljesen mindegy lesz,úgysem látják majd a sötétben...:D

17L

2010. szept. 14. 19:56
 23/29 anonim ***** válasza:

- ...és milyen kocsid van?

- Kék.

- Nem úúúgy... hanem a formája...

- Kétajtós.

- Hű... És mekkora a motorja?

- 6000 köbcentis.

- Azannya...! És csak a tied? Nem apádé?

- Enyém.

- Elviszel majd vele egy körre?

- Persze :-)

- Jól van, na, nem vagyok ám én olyan... Mit is mondtál, milyen márkájú?

- IFA

:D

2010. szept. 15. 11:14
 24/29 A kérdező kommentje:
Igen hát jól leírtad a mai csaj helyzetet! (Tisztelet a kivételnek persze). De ugye nem az eszükért kellenek ezek, meg nem is hosszú távra tervezek velük.. :D
2010. szept. 15. 11:32
 25/29 anonim ***** válasza:
64%
Hát akármelyiket is veszitek bizzunk benne hamar leburítják valamive. Kromo helyett javaslom a fékolajat szebb unkát végez. Majd hazafelé majd csak feltekeredsz a hatalmas 60ezer km-es gyakorlatoddal. Emberek nem tudnak megélni árvíz viszi a házukat stb. Ti meg azon gondolkoztok melyik 20millás autót vegyétek meg. Jó lenne ha ezek az emberek hamar felfordulnának!
2010. szept. 15. 12:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Ja bocsánat rosszul írtam. A disco elé venni 20 millás kocsit. pffff. Jó lenne ha isten már 1:1-re játszana.
2010. szept. 15. 12:36
 27/29 anonim válasza:
Jogos. Magyarország 2010 én így szeretlek.
2010. szept. 16. 10:54
 28/29 anonim válasza:
mno lathatjuk hogy megszolalt a sok paraszt, aki csak irigykedik rad, de sz... le mit mondanak egyesek es vedd meg a legdragabbat hadd irigykedjenek nekik olyan ugysem lesz soha ...hahaha
2011. febr. 9. 23:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Belarus orosz traktort ajánlok. Piros, két ajtós, 22.5 colos felnikkel van ellátva, és a spojlerje nem akad föl az első fekvő rendőrnél. Dögös a hangja, a lányoknak leesik az álluk.
2011. júl. 4. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!