Milyen verdát vegyek?
Figyelt kérdés
Nem igen tudom még beindítani se:),jogsit most csinálom2009. okt. 13. 21:38
1/6 anonim válasza:
manapság minden autót könnyű kezelni/vezetni. suzuki swift, SX4, Kia Soul...? városi rohangálós autót keresel?
3/6 anonim válasza:
kezdésnek kettesgolfot ajánlanék neked, abból is a dízelt, alacsony fogyasztás, jó úttartás és olcsó alkatrészek.
4/6 anonim válasza:
Én is most csinálom a jogsit és ha lenne pénzem kocsira akkor tuti hogy csak olyat vennék amiben van szervó és nem Suzuki.
5/6 anonim válasza:
nekem az első autón egy 4 ütemű wartburg volt, én úgy találom a legjobb ha egy olyan autóval kezdesz, amiben se servo, se fékrásegítő, se abs esp asr meg ilyen dolgok nincsenek benne, ha egy ilyen autón megtanulsz vezetni, akkor onnantól bármit elvezetsz, ki tudja, ha most egy jobb autóval kezdesz ahhoz fogsz hozzászokni, és ha lesz egy régebbi autód amiben nincsenek extrák ott meg már tudod hogy hogy reagál az autó
6/6 anonim válasza:
Elkényeztetett szemét vagyok akinek az apja autót tolt a segge alá, előre szólok. Nem érzem magam kezdőnek, de még nincs egy éves a jogosítványom, szóval azt is lehet mondani, hogy kezdő vagyok. Eddig két kocsim volt, először egy 89-es Opel Vectra, amit sajnálatosan el kellett adnunk, majd egy 94-es Astrám van most. Mindkettő megkapja a kiképzést tőlem, nem igazán nagypapásan vezetek, de azért józanul és normálisan. Egyikben sem volt se szervókormány, se semmilyen egyéb nyalánkság, főleg most a hideg időkben remek izomgyakorlat az Astrával kanyarogni a városban. Gondolom nem igazán értesz az autókhoz, tehát az olyan régi Vectrákat nem javaslom, mert a legtöbbje nem túl jó állapotú már, és ez nem igazán teszi felhasználóbaráttá. Az F Astrát abszolút ajánlom, az előző válaszadónak igaza van, a kevés extrával megáldott autó megtanít tisztességesen vezetni, felnőni a feladathoz. Tapasztalatból tudom, hogy amikor megkapod a jogsit, még messze vagy attól nagyon, hogy jól vezess. De persze minden pénz függvénye is. Nem mindegy, hogy 200k, 500k vagy 2 millió van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!