Ártalmas az autónak, ha hosszabb lejtőkön üresbe kivéve alapjáraton gurulok vele?
Ha megáll a motor, az autó pedig "továbbmegy", akkor szerinted hol jelentkezik a különség?
Nyilván a tapadásban, a kerekek és az úttest között.
Különben nem fontos elhinni, próbáld ki:
Negyedikben 100 körül vedd le a gyujtás.
Szerinted mi fog történni?
PONTOSAN az fog történni mint egy sima gázelvételnél, + a kizárólag gyújtáson üzemelő elektromos rendszerek állnak le.
De fejtsd ki hogy egy gyújtáselvételnél miként is reteszelődne a motor?
15- csatlakozom. Én is ilyen tipus vagyok.50 éve vezetek. sok sok Km a lábamban...
Lehet engem is le pontozni. :)
Ne használj más kifejezéseket.
Nyilván a "reteszelődés" alatt olyan komoly fizikai behatást értünk, mintha a fogaskerekek közé detolnál egy stangát. ;)
Az általam említett példában arról van szó, hogyha 100-nál leáll a motor, nem képes a kerék, a hajtásláncot visszafelé forgatni, hanem a leggyengébb "pont" enged, azaz a kerekek fognak megcsúszni.
Különben nem fontos nekem hinni, próbáld ki!
Miért ne lenne képes forgatni? Meséld már el..
Egy racsniskulcsnyi erőkarral átforgatom neked a motort simán. :D :D
Szeretnél erre fogadni? még választhatsz is hogy melyik autómmal mutassam meg, de sok pénzt hozz. :)
#26.
Nem tudod összehasonlítani a fizikai behatásokat, mert ha be akarsz tolni egy autót, akkor másodikban fogsz próbálkozni, és max 10 km/h sebességgel.
Az általam említett példában negyedik fokozatról írtam 100-as tempóról.
Nagyon más!
Nem nagyon fogja megérteni.. csakazért is mondja.. :D
Pedig látod még fogadást is ajánlottam neki. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!