Mit ajánlanátok első crossmotornak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régi álmom, hogy elkezdjek crossmotorozni, és mit tudnátok ajánlani így első cross motornak. Még sosem motoroztam, ezért így bizonytalan vagyok motorválasztás terén, és nyárig így megpróbálok tájékozódni, hogy egy kicsit jobban értsek a motorokhoz, mint amennyire most értek. Gondolom életkortól is függ ez, ezért leírom hogy 17 éves lány vagyok. Nagyon ismerősöm sincs, aki motorozik(vagy csak nem tudok róla) ezért így csak az internethez tudok segítségül fordulni. És hány köbcentis legyen?
Válaszokat előre is köszönöm.
2022. márc. 18. 23:34
11/11 anonim válasza:
Én a kétütemű crossokat szeretem, mai napig az van, KTM MX 500-as, vérbeli 2T, de tudni kell megülni 😀 kezd el kétütemű motorral, az megtanít uralni a motort, utána lehet 4T majd, bár akit megbolondit a kétütemű az nem akar négyüteműt 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!