Mit ajánlanátok első crossmotornak?
Sziasztok! Már régi álmom, hogy elkezdjek crossmotorozni, és mit tudnátok ajánlani így első cross motornak. Még sosem motoroztam, ezért így bizonytalan vagyok motorválasztás terén, és nyárig így megpróbálok tájékozódni, hogy egy kicsit jobban értsek a motorokhoz, mint amennyire most értek. Gondolom életkortól is függ ez, ezért leírom hogy 17 éves lány vagyok. Nagyon ismerősöm sincs, aki motorozik(vagy csak nem tudok róla) ezért így csak az internethez tudok segítségül fordulni. És hány köbcentis legyen?
Válaszokat előre is köszönöm.
Akkor fussunk neki újra!
Hol fogsz motorozni? Van valamilyen pálya a közelben? Vagy van saját terület ahol gyakorolhatsz? 🤔
Erdőn mezőn sajnos nem szabad csak úgy krosszozni...
Ki fog tanítani?
Ha komolyan gondolod a sportot, ez mindenképp fontos lesz.
Mivel elég későn kezded, javaslom a 125ccm kategóriában nezelodj.
Zárt pályán nem kell jogsi.
Nem fogsz elsietni semmit, nyugi. 😃
Akik komolyan versenyszeruen és eredményesen űzik ezt a sportot azok 3 évesen kezdik többnyire....
Köszönöm a válaszokat és a segítséget. Az számít valamit hogy a motor márkája milyen? Pl KTM, Kawasaki vagy Yamaha esetleg KXD(most épp egy KXD-t találtam ami szimpatikus nekem)
És ha használtan veszem, a megtett kilometer mennyire számít?
Kezdetben a márka kb mindegy.
Ezek üzemórások mind. Nem a kilométer számít, hanem, h hány órát használtad.
Ez az extrém terhelés miatt jobb így, mintha kilométer lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!