Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Számít hogy váltós vagy...

Számít hogy váltós vagy autómat motorral jogsizok le ?

Figyelt kérdés
Hogyha egy automata váltós motorral (robogóval) csinálom meg a rutint és azzal is vizsgázok le viszont jogsi szerzés után váltós motorral fogok menni akkor a rendőr nem fog bele kötni ebbe, mert a jogsiba bele van írva hogy mivel vizsgáztam?

2022. márc. 17. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
2022. márc. 17. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

De ha tzdsz váltóssal is menni (miért ne tudnál), sőt később akarsz is váltóssal menni, akkor miert csinálnád meg csak autómatára?

Egyébként ettől függetlenül, ha az Am kategóriáról van szó, akkor simán mehet autómatával. Én anno egy 6 sebességes kávédarálón tanultam, egy kínszenvedés volt azzal a romhalmazzal fél méterenként váltani... Ezután nem sokkal, mikor a B kategóriát csináltam ugyannannál az autósiskolánál, beszélgettem az oktatómmal és mondta, hogy már nem is tartanak 50-es váltóst, mert már nem írnak bele korlátozást a jogsiba, ergo felesleges azzal szenvedni.🤷‍♂️

2022. márc. 17. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
de, bele fog. autónál szint úgy. automata váltóssal vizsgázol akkor csak azt vezethetsz, szóval ha nem kis motor jogsiról van szó(moped pl), érdemes váltósat választani
2022. ápr. 6. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!