Mi baja az autónak, ha nem veszi a sebességet?
Hát igazából nem tudom de biztos valami komoly váltó hibája van.
Szerintem valami eltörhetett a váltóban.
Én a helyedben ezt a kocsit hagynám a fenébe nem ér annyit.
A váltó javítása nem olcsó mulatság és ha ilyen hibája van ki tudja még hogy mit rejt az autó....
Mondd azt az eladónak, hogy csináltassa meg a váltót (olcsón ha tudja) és aztán majd megveszed kicsit többért.
Egy ismerősöm Belgiumban most vesz kocsit, felsorolta a hibákat, az eladó megcsináltatta, az ár maradt a régi és persze le is vizsgáztatja (az eladó) a saját költségén, mert ott csak így lehet eladni.
94-es, már az újabbik elejű, 1.4 hengerenkénti injektoros. Bordó ferdehátú 5ajtós. Szakadásmentes fekete plüss belső, gyári rádió, 2 gyári kulcs, centrál, alufelni. 1.5év műszaki. Le van ültetve, de teljesen használható, nem ért le eddig sehol. Ha úgy van visszapkolhatom bele a gyári rugót is. Futóműbe a héten lesz cserélve 2 szilent+egy féltengely gumiharang. Perpillanat csak ennyi hibája van. Ja a tanknál van egy kis rozsda, de csak úgy látszik, ha ki van nyitva a tankajtó. Km, óra szerint 143e párszáz km. Ezt valaki vagy elhiszi vagy nem. Én kb fél éve vettem (138e km-el) a második tulajdonostól, akinél féléves kora óta volt. Árra olyan 400körül gondoltam. Felni+ültetőrugó nélkül 370. Miskolc.
Szét van kopva a kulisszafedél, maga az anyag pár ezer forint, kicserélni sem nagy durranás.
DE!!!
Ha a váltó ilyen, akkor nem is szabad gondolkozni rajta.
Jó példaként, a családunknak van egy 124-es mercije, első tulajosak vagyunk, 1millió 270 ezer(!!!!) kilométernél volt ugyan ez a gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!