Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót javasoltok ha...

Milyen autót javasoltok ha kétszer napi négy kilométer lenne vele megtéve hétköznap és a legolcsóbb megoldás kéne?

Figyelt kérdés
Lakásból vasútállomásig és este vissza. Én mopedautóra gondoltam ahol nincs se átíratás se műszaki se súlyadó egyedül kötelező van de az minimális és a fogyasztása is minimális. Ugyanakkor egyeseknek az a véleménye hogy egy olcsó Suzuki jobban jön ki ezekkel a költségekkel együtt is ha a szerelést is beleszámítjuk mert a moped autónál a szerviz aránylag drága.
2022. márc. 12. 08:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Erre nem való autó. Hamar tönkre fogod tenni az állandó hideg üzemel.

Bringa?

2022. márc. 12. 08:31
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen távra maximum biciklit javasolnék, de még gyalog sem akkora táv, hogy problémát okozzon egy embernek!

Autót használni ilyenre pénzkidobás, ennyi alatt a motor még fel sem tud melegedni, azaz borítékolható, hogy rövidesen tönkremegy.

2022. márc. 12. 08:32
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

Erre a bicikli a legjobb, ill. ez pont megfelel a napi kényelmes séta távolságának.

Nem is értem, hova lustulnak el már egyes emberek, nevetséges...

2022. márc. 12. 08:50
 4/21 anonim ***** válasza:
9%

Hármas, oké. Akkor rajta kerékpározz csak zuhogó esetében, olyan erős szélben, hogy tekerni alig bírsz. Ja és hiába öltözöl fel melegen télen, kis idő múlva elkezdesz fázni. Ne tartson ez vissza, hajrá fel a kerékpárra, legyünk fittek! A kamionosok se legyenek lusták, szállítsák kerékpárral a többtonna súlyú rakományt, attól megerősödnek! Sőt! A járdán mindenki kerékpárral és fenyegessétek a gyalogosokat is, mert b*sztok a kerékpárutat használni és mert rohadtul értetek a melldöngetéshez amikor a gyalogos jogosan rátokszól.

Hallod egyáltalán amit böfögsz?

2022. márc. 12. 09:10
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

*zuhogó esőben

Na ezt jól félregépeltem...

2022. márc. 12. 09:11
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen távra semmit, én például simán legyalogolom.
2022. márc. 12. 09:12
 7/21 anonim ***** válasza:
20%
Ja és gyalog nem két perc az út. Google térkép régen (talán még most is) mutatta, hogy mivel mennyi idő megtenni az utat valahová (gyalog, kerékpár, jármű, tömegközlekedés fajtái).
2022. márc. 12. 09:14
 8/21 anonim ***** válasza:
20%
Ráadásul a kérdező azt mondta, hogy naponta kétszer négy kilóméter! Tehát NYOLC! Tudtok szorozni? Kérdező, szerintem egy SMART kiskocsit szerezz be, az megfelel a véleményem szerint.
2022. márc. 12. 09:18
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Ezres swift.
2022. márc. 12. 10:35
 10/21 anonim ***** válasza:
27%
Négyes, ötös, hetes, nyolcas vagyok. Na mi van? Lepontoztok, mert fáj az igazság? Csak titeket minősít rossz értelemben.
2022. márc. 12. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!