ETS2-ben vettem egy vadonat új MAN (legolcsóbb, de mindegy) kamiont, és hány ezer kilométert kell menjek vele, hogy hirtelen mehessek vele akár.130-160-nal?
Mint az autóknál,hogy 5.000 km-nek kell legyen benne, hogy autópályára történő felhajtást követően egyből 160-nal menjek?
A játékban van ilyen (ETS" KAMION) ???
Vagy csak nyugodtan menjek vele egyből a végsebességig?
Ez az első kamionom, "most a percen" vettem!
SÜRGŐS!
ha MAN-t vetté akkor a 680LE motorral tudsz gyorsan menni, az alap motorral 90-100km/óránál nem nagyon tudsz többel menni.
Ahhoz hogy a legnagyobb motort megtudd venni van egy ún. "levelup" mod. Azt letöltöd és össze tudsz rakni egy izmos kamiont. :)
Remélem tudtam segíteni!
19:01 vagyok.
Itt a "levelup" mod:
Másold be a dokumentumok/ets2/mod könyvtárba lépj be a játékba és aktiváld a modot.
Fontos! Amíg nem raktad össze a kamiont addig ne inaktiváld a modot, csak utána! :)
+ ha aktiváltad a modot hozzáférhetsz a 120miliós hitelhez és a saját kamionodon kívül össze tudsz rakni egy másikat is és odaadhatod egy dolgozónak.
Ha kérdésed van ezzel a játékkal kapcsolatban nyugodtan írj! Segítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!