Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legolcsóbb tv csomag?

Melyik a legolcsóbb tv csomag?

Figyelt kérdés

Kb 10-14 adásra fizetnénk elő. 3 tv van. Ebből 2 régi crt tv, az egyik meg új 4k-s. Idáig kábel tv-t használtunk, de sokaljuk a havi díjat és a minőség se jó (analóg adás új tv-n nem az igazi).

A 10 db csatorna minimum hd minőségű legyen.

Tudom, ez attól is függ, hogy hol lakunk, mi érhető el nálunk.

Elsősorban szolgáltatók érdekelnének, akik olcsón kínálnak választható csatornákat. Ami még fontos, hogy nem tudom melyik technológiát érdemes választani, gondolok itt arra, hogy vannak műholdas megoldások, meg optika kábeles stb. (Lehet hülyeséget írtam, nem értek hozzájuk)

A tetőn van egy használaton kívüli parabola, ha ez számít valamit.

2017. júl. 9. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem tudhatjuk felétek mi elérhető
2017. júl. 9. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan szolgáltató, ahol választhatóak a csatornák. Van 2-3 csomag, és ennyi. A HD pedig sok szolgáltatónál feláras.

Amúgy a Digi kábel a legolcsóbb, és ott a HD is alapból benne van a csomagba.

2017. júl. 9. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

A T-Home például országos szolgáltató, így biztos hogy nálatok is elérhető, és szerintem a díjai is nagyon jók, nekünk az van! Külön nem tudom így csak a tv havi díját, mert nekünk komplett csomag van:

Satellit adás, 2 tévéhez 2 set top box (hogy külön lehessen nézni), "Családi + HD" -csomag: kb. 80 csatorna, ebből kb. 68 elérhető, a többi kódolt, + 25 HD csatorna

10 MB/sec. internet

Vezetékes telefon

Mi erre fizetünk havonta 10-13 ezer Ft-ot. Persze olcsóbb is lehet, több csomag közül lehet választani, függ attól: hány csatorna, csak simák vagy +HD csatornák is, illetve hogy az adás Satellit (műholdas) vagy IP (internetes). Illetve komplett csomag esetén az internet választott sebessége is!

2017. júl. 10. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!