Használt A8 4,2 és például a Phateon 6.0 W12 még eladhatatlanabb autó lesz mint eddig? Ki a fene akar egy olyat tankolni?
Az A8 4.2 D2 nem volt egy ritka autó, nekem is volt 10 éve, akkor is nehezemre esett tankolni, mert nagyon sokat mentem vele. Manapság már youngtimernek számit, növekvő értékkel, sőt, lassan a korai D3-as generáció is youngtimerbe lép át, sokan veszik hétvégi autónak, nagyon kevés km-re és nem számít a fogyasztás.
A Phaeton 6.0 W12 pedig egy betegágy, újonnan is már kockázat volt megvenni :D De pont emiatt annyira kívánatos. Ennél nem a tankolás a legnagyobb gond, hanem az, hogy mikor áll meg alattad valami elektromos vagy műszaki hiba miatt :D Szintén gyüjtői darab már,ilyet az utcán nem látsz. Néha látok egy-egy eladót, de ami jó állapotú, az el is adódik.
7es vagyok
Meg annyit tennék hozzá, hülyeségek ezek a válaszok, hogy nem érdekel egyeseket a fogyasztás, meg hogy nem számít. De igen, a gazdagokat is érdekli, főleg mikor 2 euró a benzin, és nincs is a kúton, hiába vennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!