Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » M6 mennyire forgalmas csúcsidő...

M6 mennyire forgalmas csúcsidőben, tartható a 100-110 km?

Figyelt kérdés

Dunaújvárosnál mennék fel, és szinte végig mennék rajta, Pécs előtt jönnék le, kb 150 km.

Hétfő reggel kb 6:30-7:00 között mennék fel, tehát mondhatjuk csúcsidőben.

Az autómban 1.2 motor van, amivel járok pályán az M1-esen (csak egy rövid 35km-es szakaszon), 110 nekem az ideális, nem rohanok sehova. De csúcsidőben tele van az M1 kamionnal, és nem tartható, nyomni kell végig a 130-at (többel nem megyek). Csak épp egyedül járok az M1-en, igy nem gond neki a 130, míg az M6-on 150+ km-ert mennék és 4-es ülnénk benne, 1 hétre való holmival. Igy 100-110 lenne az ideális, csak a hétfő reggeli csúcsidőben félek hogy ott sem tartható.

2022. márc. 11. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amúgy M1esen is jártam 1.2es benzinessel 110 körül, lehetséges az is.
2022. márc. 13. 13:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Azóta kétszer megjártam oda-vissza, több mint 300km 4x. Semmi probléma nem volt, az M6 tényleg egy kihalt autópálya, még benzinkút is alig van rajta. A dombok semmiségek, lendületből simán felmegy a kocsi. Sőt, az M1-ről mentünk, na inkább azon vannak dombok Tatabánya - Bicske környékén, hullámvasutak. De sima ügy, lendületből max 110-re esett vissza a kilométeróra, és nem kellett pörgetni 4000-ren (1.2-es motor 130-al pörög 3600-t kb).

Én M1-en járok, oké hogy egyik legforgalmasabb autópályánk, na de az M6 tényleg teljesen ki van halva, annyival megy az ember amennyivel akar.

2022. ápr. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!