Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7,5 millió forintból milyen...

7,5 millió forintból milyen ÚJ autót vennétek?

Figyelt kérdés

Elektromos nem opció, illetve csak új játszik használt kizárva.

Összesen 7,5 milliót tudok rászánni (többet nem).

Fenntarthatóság fontos szempont.

2022. márc. 11. 10:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
4%

Vazze ennyi pínzért egy automata swiftnál már körbe röhögnének a kereskedők, pedig az elég gané. Valami fapad dákó lehet belefér, nem googlizom ki neked.

És eygy jó hír, ha nem veszed meg a héten egy hónap múlva 10%-al többe fog kerülni. Egy év múlva pedig 50%-al.

2022. márc. 11. 13:32
 22/24 anonim ***** válasza:
86%
Én Toyotát vennék, illetve vettem is fél éve. De már egy alap felszereltségű benzines Corolla is 8,5 millió. Normál esetben le lehetne alkudni 7,5-re, de így, hogy nagyobb a kereslet, mint a kínálat, nem hiszem.
2022. márc. 11. 15:00
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

Kia ceed, hyundai i30, suzuki vitara.

Ezekből még ki lehet fogni normális felszereltségűt 7.5M-ért.

2022. márc. 11. 15:41
 24/24 anonim ***** válasza:
24%
Suzukit nagy ívben kerüld el. A 20 éves Swiftem nem zörgött annyira, mint a 2020-as Vitarám. Futómű semmire se jó, kib@szott nagy szélzaj, és a legidegesítőbb a durva és pontatlan váltó. Pont eladó, ha valakit még ezek után érdekel :D
2022. márc. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!