Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7,5 millió forintból milyen...

7,5 millió forintból milyen ÚJ autót vennétek?

Figyelt kérdés

Elektromos nem opció, illetve csak új játszik használt kizárva.

Összesen 7,5 milliót tudok rászánni (többet nem).

Fenntarthatóság fontos szempont.

2022. márc. 11. 10:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%

Én valamilyen 4 hengeres típust néznék tiptronic váltóval. Pl. Suzuki SX4 S-Cross

Biztosan jók a 3 hengeres motorok is, de még szoknom kell a gondolatot, hogy elfogadjam őket.

2022. márc. 11. 11:48
 12/24 anonim ***** válasza:
33%
Valami alapabb Hyundait vagy Kiat.
2022. márc. 11. 12:05
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Kifutó modelleket nézz. Most pl. Opel Astraból van sok ilyen.
2022. márc. 11. 12:09
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
#10 Szerinted ami nem sport autó, abban már nem is lehet élvezet? Nem számít, hogy mennyire komfortos, milyen a felszereltsége, mennyire tágas, egyáltalán tetszik-e a dizájn? Ezek mind deal breaker dolgok, amihez még kell nézni élőben is, különben hogyan döntene róla? Kép alapján sosem szabad ítélni!
2022. márc. 11. 12:19
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha 5 éve kérdezed ezt, akkor még azért lehett volna válogatni. Manapság már 7,5 millió nagyon kevés egy új autóra.
2022. márc. 11. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:
7%
Most aki lepontozza azt, aki a kérdésre válaszol, az mire gondol közben?
2022. márc. 11. 12:28
 17/24 anonim ***** válasza:
43%
Én nem értem mibajuk :D Értelmes választ is lepontoznak. Kár, hogy a pontozókat nem lehet jelenteni.
2022. márc. 11. 12:43
 18/24 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, van valami oka hogy miért akarsz újat? Csak azért kérdezem, mert ez az összeg pont az, hogy értelmes újat nem lehet venni ennyiért, viszont nagyon fiatal (2-3-4 éves), keveset futottat viszont igen. Jellemzően ezeknek sokkal jobb a felszereltségük is, komolyabbak, miközben tulajdonképpen újszerűek.

Nyilván ha lenne rá 15-20 misid más lenne, deee így erősen meggondolnám

2022. márc. 11. 12:48
 19/24 anonim ***** válasza:
4%
Vegyen csak újat, mert azzal sosem lesz probléma. 🤦‍♂️
2022. márc. 11. 12:51
 20/24 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam. Ez egy szubjektív kérdés amire szubjektív válaszokat vártam volna.

Tisztában vagyok azzal hogy 7,5 millió forint pont arra elég amire el lehet költeni.

Azt viszont nem értem, hogy akik nem tudnak a kérdésre értelmesen válaszolni azok minek írnak ide?

Olyan emberek írjanak akik vettek mostanában ÚJ autót 6-7-8 millió forint értékben, vagy a környezetükben valaki, és tudnak pár tapasztalati tippet adni.

Akiknek meg nem telik új autóra az ne válaszoljon inkább semmit, főleg ne ilyen rosszindulatú megjegyzéseket mint hogy a "7,5 millió semmire nem elég". Azért meg elnézést ha a Daciát nem írtam egyből a kivételek közé, és néhány Dacia fan/tulaj megsértődött ezen.

Volt szerencsém vezetni és átnézni (egyik ismerősömnek van ilyen). Nálam már ott elbukott a dolog hogy egy új pár ezer kilométeres Dacianál olyan igénytelenségek vannak hogy a géptetőnél a baloldalon befér a kisujjam, a jobboldalon meg egy bankkártya éppen hogy.

Még annyit, hogy nyilván nem vagyok szellemi fogyatékos és utána néztem milyen új autók vannak ebben az ár fekvésben, de mint írtam mások véleménye is érdekel. Nyitott vagyok az ismertebb márkára, japán, német, koreai. Elsősorban nagyterű mini SUV vagy sedan amiben 4-5 ember kényelmesen elfér, és pakolni is lehessen bele.

Akik próbáltak normálisan válaszolni azoknak köszi.

2022. márc. 11. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!