Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mai nap ki mit tapasztalt a...

Mai nap ki mit tapasztalt a benzinkutakon? Mennyire normlizálódott a tegnap esti helyzet?

Figyelt kérdés

2022. márc. 10. 19:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
0%

Hát egyrészt azért van ez most, mert fizetés volt.

Én azért várom az üzemanyagár stop feloldását és az 1000 ft körüli üzemanyag árakat. Akkor a prolik legalább leteszik az autót, nem lesz kocsival járás még a wc-re is. Emelkedni fog minden, s vége lesz a dínom-dánomnak.

2022. márc. 10. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Azért van átmeneti hiány, mert a külföldiek átpofátlankodtak, ill. azok a kutak akik nem a moltol vásároltak most nem kapnak az eddigi beszállítóktól.

De lesz üzemanyag, ez világos, mégpedig a moltol. Szóval nem érdemes most sorokat várni ha nem muszáj. Ill. egy esetben érdemes volt, tegnap pl. prémiumot tankolni, mert ugye arról nem beszél senki, hogy a prémium ára másfélszeresre fog emelkedni. Péntektől 600fölött lesz mindenhol, ha nem 700 vagy 800fölött...csak ez az info el van sumákolva ugye.

2022. márc. 10. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Auchan kúton Budaörsön közepes volt a sor, viszont az önkiszolgáló oszlopnál érdekes módon nem állt senki. Üzemanyag volt, gyorsan végeztem a tankolással
2022. márc. 10. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 Ezt mond azoknak a kutaknak, akik a MOL-tól sem kapnak három napja, úgy hogy több évtizedes szerződésük van velük.
2022. márc. 10. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14 Megoldották, külföldi rendszámú 3,5t felettiek piaci áron tankolhatnak csak. Nagyon helyes.

Ezzel helyreáll a rend, nem lesz több készlethiány, ennyi volt!

Nem tudom miért vagyok lepontozva, ezek szerint az itt lévők 3/4-nek fogalma sincs a valódi folyamatokról.

2022. márc. 10. 22:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Azok gázolajat tankolnak, nem magyarázat a benzinhiányra.

2022. márc. 10. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 Nem is véletlen hogy elsősorban a gázolaj fogyott el...
2022. márc. 10. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Engen speciál a "másodsorban" érintett 620 ft/literért.
2022. márc. 10. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ma már, a szokásos módon, csak 1-2 kocsi volt a kúton mikor mentem. Direkt figyeltem az előttem álló 5 ezerért tankolt. Tegnap meg még hosszú sorok, mindenki palackba, 1000 literes tartályal az utánfutón🤦‍♂️
2022. márc. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!