Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hamis Castrol olajat vettem?

Hamis Castrol olajat vettem?

Figyelt kérdés
Elméletileg egy megbízható boltból vásároltam Castrol Edge professional 0w30 olajat. Hologram rajta van, hátulja “lapozható”, QR kódra feldobja ezt az olajat de .tw végződésű weboldalakon (Google képek között), kupaknál fehér nyomtatott felirat látható ahol a zár(?) van, a flakon alján belevan gravírozva “BE” és hosszabb számsor és gondolom a gyártási dátuma. Remélem érthető volt. Kérdésem az, hogy mit kellene megnézni, hogy valóban eredeti-e a termék. Számlát kaptam a vásárlásról.

2022. márc. 10. 18:30
 1/5 A kérdező kommentje:
A kód amit felhoz QR olvasásra és a flakonon is rajta van: P018EB7-00
2022. márc. 10. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Eredeti lesz az.
2022. márc. 10. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. márc. 10. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
jó az
2022. márc. 10. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Az volt leginkább furcsa, hogy a QR kódra nem a weboldalt dobja be hanem a Google-ban egy sima keresést és azon belül is .tw-re végződő weboldalakat.
2022. márc. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!