Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Innen érdemes olajat rendelni?

Innen érdemes olajat rendelni?

Figyelt kérdés
Olajwebshop.hu-ról rendelnek Castrol motor olajat. Nagyon sok hamis Castrol olaj van forgalomban, miből lehet ezeket kiszűrni? Az a weboldal tuti eredeti terméket árul?

2020. júl. 14. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Innen még nem rendeltem, de nem olyan kis bolt ez, nem is tegnap óta van a piacon. Szóval simán vennék innen.

Gyanúsan, jóval piaci ár alatti olajat kínáló no-name román, ukvrán, szlovák webáruházakból, aminek alig látható bármilyen elérhetősége, nem szívesen vásárolnék.

Amúgy szintén Castrol olajat használok. Vettem mát Tescotól kezdve autósbolton át, ismeret netes webáruházon keresztül mindenhonnan. Soha nem volt gond vele.

2020. júl. 14. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Nemrég rendeltem innen, szerintem is megbízható bolt.

2 fajta olajat rendeltem, mindkettőn rajta volt az "eredetiség garancia" matrica.

A szűrők kicsit túl vannak árazva, azt máshonnan veszem meg.

2020. júl. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!