Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha 600 ezrem van autópályázós...

Ha 600 ezrem van autópályázós autóra mindennel együtt, akkor milyen autót érdemes venni?

Figyelt kérdés
Persze ennyiből nem lehet kifejezetten autópályás autót venni, de olyan kéne ami bírja normális körülmények között(nem túl zajosan és nem 20 litert fogyasztva) a 130-as tempót és minél megbízhatóbb. Márka, típus, ajánlott motort is írjatok. Évi 15-20 ezer km.
2022. márc. 5. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Örülj ha ennyiből kapsz egy 20éves működő példányt. Tedd alacsonyabbra a mércét vagy gyűjts még hozzá, ez a javaslatom. Első esetben valami régebbi japán szívó benzines kocsi jöhet számításba, de azt semmiképp se várd, hogy az autópálya lesz az optimális üzem 130-al zajmentesen...
2022. márc. 5. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Direkt azt írtam hogy nem TÚL zajosan bírja. Én is látom, hogy ez kevés pénz zajmentes autóra, de azért jó lenne egy olyan amiben nem fájdul meg a fejem út végére, olyan zajos. Japán szívó benzines kocsik közül melyiket lehet megkapni ennyiért ami a legjobban megfelelne erre a célra? Azon belül melyik motorral ajánlott?
2022. márc. 5. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:

TOYOTA Avensis 1.6 Linea Luna

[link]

TOYOTA Corolla 1.4

[link]

TOYOTA Yaris 1.4 D-4D Terra

[link]

2022. márc. 5. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
7%

Ebben a kategóriában nem a szélzaj lesz a legnagyobb problémád...

Nem létezik megbízható az év minden napján hadra fogható autó ennyiért.

2022. márc. 5. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Ennyiből nem kapsz olyan autót, amiből évi 20 ezer kmt üzembiztosan meg tudsz tenni. Kb dupla ennyiből már talán találnál.
2022. márc. 5. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

600 ezer mindennel együtt?

Neked nem kellene autót venni. Nem engedheted meg magadnak.

2022. márc. 5. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
1,7 dízel g Astra
2022. márc. 6. 06:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a második Corollámat fogyasztom. Volt egy E11 HB és most egy E12 szedán. Nagyon sokat mentem mind a kettővel. A kötelező szervízeken kívül egyszer költöttem E11-re, a kuplung miatt. Több 10000 km után bátran ajánlom mind a két verziót.

Szóval én inkább azokat képviselem, akik szerint felesleges autóra(nem hobbiautóra) több milliót elkölteni, mert a végeredmény ugyanaz. Eljutottál munkába, a sparban vettél krumplit... stb.

5 évre levetítve 1 millióból, mások meg 4-5 millióból.

Biztos valamivel jobbak az újabb autók. Jobb a futómű, kényelmesebb az ülés, de az ember megszokja. Én nem érzem magam jobban egy 6 milliós vitarában, mint a saját autómban. Ülök benne és megyek.

2022. márc. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!