Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rángat, néha nem indul az autóm?

Rángat, néha nem indul az autóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemrég voltam szakszervízben teljeskörű vizsgálaton, ott nem találtak semmit. Ha pl egyenes utfelületen megyek egyenletes sebességel, néha elkezd remegni az autó...

Az utóbbi időkben pedig nem tudtam elindítani sem azonnal, csak befordult a kulcs, és semmi. 1 perc múlva OK volt minden.

Ma pedig kidobta a check engine hibaüzenetet. Holnap viszem szakszervízbe. Addig is: szerintetek mi tud ilyeneket okozni? A teljeskörű atvizsgálás során ez miért nem derült ki?

Toyota Auris 1.4 diesel

2022. febr. 24. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán az üzemanyag rendszer meghibásodása, az (is) szokott ilyen problémákat okozni.
2022. febr. 24. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy akár kokszolódás a sok város miatt.
2022. febr. 24. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Első körben hiba kód kiolvasás...
2022. febr. 24. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Ez egy kontakt hiba lesz.
2022. febr. 25. 06:36
 5/6 krwkco ***** válasza:

"egyenes utfelületen megyek egyenletes sebességel, néha elkezd remegni az autó..."

"Ma pedig kidobta a check engine hibaüzenetet."

"nem tudtam elindítani sem azonnal, csak befordult a kulcs, és semmi."

Ha ennek a három dolognak közös oka van, akkor én az akkumulátor + vagy - kábelének szakadására tippelnék a műanyagburkolat alatt.

Egy indítózás után tapogasd meg, hogy nem meleg-e valahol.

Persze jó lenne még egyéb részleteket is tudni, ami egyértelműbbé tennék, hogy mi a baj. Pl. hogy a bekapcsolt belső világítás elhalványul-e mialatt sikertelenül indítózol. Meg hasonló dolgok.

2022. febr. 25. 17:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Na, kiderült (:

Kontakt hibája volt, (ez volt a hibakod) az egyik injektor csatlakozójanál. Befújták kontak spray-vel

2022. febr. 25. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!