Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bérelhető műhelyt merre találok?

Bérelhető műhelyt merre találok?

Figyelt kérdés

Találtam pesten és Sopronban is bérelhető műhelyt ahol ugye van akna + még szerszámokat is biztosítanak ezt azt. Na most veszprém és fejér megyében keresnék ilyet ha lenne.

Vagy esetleg siófok környéke. Google én találtam de hátha valaki tudna.

Szerszám nem szükséges elég ha van egy akna.

nov. 26. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen önkiszolgáló / csináld magad műhelyre gondolsz? Olyanra hogy odamész 1-2 órára valamit szerelni?

Tudtommal ilyen hely nem sok van az országunkban, én úgy tudom kell legyen Székesfehérvár környékén, próbálj meg úgy rákeresni hogy önkiszolgáló műhely, vagy csináld magad autószerviz. De lehet csak olyat találsz ahol csápos emelő van, gondolom azért kell akna mert alul szerelnél valamit, arra meg szerintem mindegy hogy felemeled vagy alá mászol.

nov. 26. 09:46
 2/4 krwkco ***** válasza:
100%

Én csak Budapesten a XI. kerületben tudok. szereldmagad.hu Emelők vannak és teljes szerszámkészlet.

Hátha jó lesz valakinek, aki olvassa ezt a kommentet.

nov. 26. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerősi vagy rokoni körben keress valakit aknával, szerszámot vegyél magadnak.
nov. 26. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Mint írtam szerszám nem szükséges mert az van. Köszi az infót első kettőnek
nov. 27. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!