Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mással is történt már hasonló?...

Mással is történt már hasonló? Szerintem sokkot kaptam

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap este jöttem haza a munkából, Pesten ahogy jöttem le a nullásrol minden figyelmeztetés nélkül vágott be elem egy motoros, egy kanyarba, azonnal fekeztem természetesen de nem volt elég, elutottem, persze azonnal hívtam a mentőket, rendorseget és a mogottem érkező is latta hogy nem az én hibám volt. A motoros eléggé ittas állapotban volt, utólag kiderult. A mögöttem lévők nagyon rendesek voltak, mondták hogy nem is én hibám, engem nem fognak felelősségre vonni, ne aggodjak de szerintem sokkot kaptam, elég rendesen, alig tudtam elmondani a rendőröknek mi történt, a mögöttem érkező fedélzeti kamerája felvette az egesz esetet. Szerencsére elég messze jöttek így az én automba nem jött bele senki, az enyémmel se történt semmi, egy kis karc elől, de pikkpakk megjavitjak. A srácnak eltorott a lába, ezen kívül más nem történt vele.

A barátom jött ertem, mert haza vezetni se tudtam volna. Mindenki azt hangoztatja azota hogy nem az én hibám, nem én tehetek róla, de tenyleg úgy érzem hogy nem is tudom. Azt nem mondom hogy felek újra autóba ülni, de szerintem egy darabig felni fogok lejonni este a nullasrol abba a kanyarba.

Nem friss a jogsim, 6 éve van meg, de sose volt meg ilyen balesetem, egyszer neki mentem egy fának és egyszer belementem az előttem levobe mert nyomott egy satut, de ezeken kívül semmi nem történt. Nem jutok szóhoz:(

Nem mentem ma dolgozni és valószínűleg a héten már nem megyek, barátom is itthon akart velem maradni de mondtam hogy menjen be nyugodtan, viszont ragaszkodott hozza hogy bemegy velem a srachoz a kórházba este.

2022. febr. 23. 15:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es

Ez teljesen így van, ezért is utalom Pestet. Mikor elkezdtem anno itt az egyetemet meg, akkor anya néha odaadta az autóját ha neki nem kellett, mert elég messze volt a nyugatibol az egyetem épülete, egyszer kiprobaltam utána elég is volt egy időre pestbol a vezetéssel

Sajnos kénytelen vagyok itt vezetni, mióta osszekoltoztunk a barátommal es erre felé dolgozok, de tényleg nem gondoltam volna hogy ilyen fog történni valaha, voltam már elég sok veszélyes helyzetben amikor azt mondtam hogy halat adok hogy nem történt semmi se velem se az autóval de azt hogy pont ez lesz, nem.

Szüleimnek meg nem mondtam, de hugommal beszéltem, ő azt mondta örüljek hogy az új autóm nem lett totalkar, vegulis a lényeget o is megfogta😄

2022. febr. 23. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 XD kedves hugod van. Új autót úgy érted hogy most jött ki a szalonból vagy nálad új? Ha nekem szalonautóm lenne akkor még meg is verném a motorost XD
2022. febr. 23. 17:46
 13/18 A kérdező kommentje:

Hahaaaa

Nem, 2015os a3as😄 de nagyon jó állapotban van, és nagyon sok minden van benne szoval amugy en is nagyon féltem meg mindig pedug december óta van nálam, azt is utalom amikor mellem állnak mert felek hogy meghuzzak😂 szóval teljesen megertem lehet enis megvernem, húgom is tudja mennyire oda vagyok az autokert😆

2022. febr. 23. 17:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként jobb kedvre deritettel, koszi😄
2022. febr. 23. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:
<3 Nem vennék ennyire új és jó autót, mert mindig félteném. 1-2 millió lenne a max. amit autóra költenék, főleg Pesten :D Előző autómat egy áruház parkolóban sikerült összetörnie egy bámészkodó idiótának, aki nézte a mellette levő koccanást, ezért nem adta meg nekem a jobbkezet és bumm oldalba kapott. Olyan horpadás lett rajta, mint egy cápaharapás xd Szerencsére 300 ezres autó volt, és a csávesz kifizetett zsebből háromszor annyit, mint amennyi volt megjavítani a kocsit.
2022. febr. 23. 18:00
 16/18 A kérdező kommentje:

Jezusom, tényleg némelyik ember nem tudom mit gondol....

Nálunk mindenki új auto parti volt, persze én is szerettem volna, de nrm a 15 milliós a3ast újonnan 😆 de így is majdnem 4 millió volt az ára, azert első autónak örülök hogy volt rá pénzem😂

De tényleg, nem tudom mit éreznek ha osszetornek vagy en törnem össze egyszerűen annyira eszmei értéke van az összesnek, viszont te akkor meg jól is jártál azzal a horpadassal😂

2022. febr. 23. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Motorosokért nem kár.
2022. febr. 23. 19:53
 18/18 Hintalow ***** válasza:

Ahogy nekem tanìtották: "csak fogd a kormányt szilárdan, majd Isten kiválogatja az övèit" 😃

Szóval az ilyenek ellen nem tudsz mit csinálni 😃🤷

2022. febr. 24. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!