Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mással is történt már hasonló?...

Mással is történt már hasonló? Szerintem sokkot kaptam

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap este jöttem haza a munkából, Pesten ahogy jöttem le a nullásrol minden figyelmeztetés nélkül vágott be elem egy motoros, egy kanyarba, azonnal fekeztem természetesen de nem volt elég, elutottem, persze azonnal hívtam a mentőket, rendorseget és a mogottem érkező is latta hogy nem az én hibám volt. A motoros eléggé ittas állapotban volt, utólag kiderult. A mögöttem lévők nagyon rendesek voltak, mondták hogy nem is én hibám, engem nem fognak felelősségre vonni, ne aggodjak de szerintem sokkot kaptam, elég rendesen, alig tudtam elmondani a rendőröknek mi történt, a mögöttem érkező fedélzeti kamerája felvette az egesz esetet. Szerencsére elég messze jöttek így az én automba nem jött bele senki, az enyémmel se történt semmi, egy kis karc elől, de pikkpakk megjavitjak. A srácnak eltorott a lába, ezen kívül más nem történt vele.

A barátom jött ertem, mert haza vezetni se tudtam volna. Mindenki azt hangoztatja azota hogy nem az én hibám, nem én tehetek róla, de tenyleg úgy érzem hogy nem is tudom. Azt nem mondom hogy felek újra autóba ülni, de szerintem egy darabig felni fogok lejonni este a nullasrol abba a kanyarba.

Nem friss a jogsim, 6 éve van meg, de sose volt meg ilyen balesetem, egyszer neki mentem egy fának és egyszer belementem az előttem levobe mert nyomott egy satut, de ezeken kívül semmi nem történt. Nem jutok szóhoz:(

Nem mentem ma dolgozni és valószínűleg a héten már nem megyek, barátom is itthon akart velem maradni de mondtam hogy menjen be nyugodtan, viszont ragaszkodott hozza hogy bemegy velem a srachoz a kórházba este.

2022. febr. 23. 15:02
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Persze voltunk a rendőrségen is, és ott is felvettek mindent, kihallgattak, ők is azt állapították meg hogy nem az én hibám, és velem több dolguk nincsen. Nem lesz priusom nem semmi, mert nem én voltam a hibás hanem a részeg szabálytalan motoros. De mégis úgy érzem hogy wzt soha nem felejtem el, sose szerettem a motorosokat, de ezek után
2022. febr. 23. 15:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez benne van a közlekedésben. Nem kell ebből lelkifurkát csinálni, ha nagyon nem akar javulni a dolog akkor menj el egy pszichológushoz és beszéld meg vele a dolgot.
2022. febr. 23. 15:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ne vezess többet,ha egy kis baleset ennyire megviselt.Mentálisan nem vagy valami erős.
2022. febr. 23. 15:22
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Új világ van....hiába vagy vétlen, már benne vagy a yard adatbázisában..és ez életed végéig ott lesz. Még a legapróbb koccanás is, amihez rendőr kellett.

...ez az amit nem tudunk elkerülni.

Ez után sem kell úgy vezetni, hogy kit nem szeretsz..a közlekedés már csak ilyen. Az biztos, sokáig ezzel élsz, de szerencsére feldolgozható.

Mindenesetre akkor lesz vége, ha megkapod a lezáró határozatot.

2022. febr. 23. 15:23
 5/18 A kérdező kommentje:

Koszi első! Barátom is ezt mondta.

Második: igen, eléggé lelkiismeretes vagyok sok dolog szíven szúr, mostanaban a munkahelyemen is eleg sok a sressz miota eloleptettek, tudom, hogy ez nem a világvege az a csoda hogy 6 év alatt nem történt semmi ugy hogy mar egy 4 éve napi szinten vezetek, és lehetett volna sokkal nagyobb baj, nem azt mondom hogy nem merek autóba ülni, mert azzal semmi bajom, sose féltem, nem is most fogok. Megprobalom majd valahogy tultenni magam rajta, de vezetés nélkül nagyon sok helyre nem jutnek el miota lediplomaztam

2022. febr. 23. 15:26
 6/18 A kérdező kommentje:
3. Erről nem is tudtam, köszi szépen! És a válaszodat is
2022. febr. 23. 15:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy vagy gyorsan visszaülsz a kocsiba, vagy lehet nem fog többet menni a dolog..
2022. febr. 23. 16:08
 8/18 anonim ***** válasza:
44%

Par hetes jogsim volt amikor reggel,sotetben lelepett elem egy gyalogos.termeszetesen autok kozul,sotet ruhaban es nem,nem zebaranal.satuztam,es balra kormanyoztam igy megusztuk.

Par het mulva munkabol hazafele korforgalomban bejott elem egy teherauto,ott is satu.takarasban voltam,lattam,hogy ott van,es szamitottam ra,hogy bejon igy el is vettem a gazt.nem sokon mult,talan par centire alltam meg tole.

Kovetkezo reggel egy bringas gondolta ugy,hogy mindenfele elojel nelkul az ut jobb szelerol bevag balra,persze kozvetlen elottem.

Katasztrofa ami az utakon folyik.

Az elso eset utan par percre felre alltam,majd kiesett a szivem.a kovetkezoknel csak rafekudtem a dudara es karomkodtam aztan mentem tovabb.

Probald meg elengedni,nem tortent nagy baj,nem te hibaztal,nem tudsz rajt valtoztatni.a motorosok is egy kulon allatfaj a forgalomban,jozanul is

2022. febr. 23. 17:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Amikor hazamegyek Pestre mindig rájövök, hogy de jó hogy nem ott vezetek mostanában. Olyan szarul tudnak vezetni az emberek, hogy az elképesztő. Az egyik le akar tolni az útról, mert ő egy autóval előrébb akar lenni, a másik az sem tudja hol van, harmadik hétvégi sofőr, minden harmadik hétvégén kimegy a telekre és annyira nincs rutinja, hogy az elképesztő. Egyszerűen borzalmas ami ott folyik, nem csoda ha vannak balesetek. Defenzív vezetéssel redukálhatod az esélyét, de megúszni nem fogod. Rosszkor vagy rossz helyen, akkor ez sajnos veled történik meg, ha más van ott, akkor azzal. Ha meg valaki azt mondja nem is vezetnek szarul Pesten, akkor vagy nem volt még máshol vagy pont róla van szó.
2022. febr. 23. 17:34
 10/18 A kérdező kommentje:

Koszi nektek!

7-es, igen mindenképpen ezt fogom tenni, barátom is mondta, azt is hogy ma majd én megyek be a kórházba akkor az autóval, alapvetően ettől nem félek, hogy mi lesz ha visszaulok, de lehet ha látok egy motorost mostanában meg egy darabig osszefog szorulni mindenem.

8-as, nagyon sajnálom hogy ennyi mindent történt veled vezetés tekintetében, úgy hogy nem is te voltál a hibás egyszer se, tényleg nagyon sok az elmebeteg, nem elég hogy csak magadra kell figyelni hanem mindenki másra mert katasztrófák:( örülök hogy nem történt veled semmi sérülés

2022. febr. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!