Hol kell áthúzni a tankoló pisztolyt az autó másik felére?
Figyelt kérdés
Az autómnak (ha hátulról nézzük) a jobb oldalán van a tankja. A kutakon általában ugyanilyen autók fordulnak meg többségben, szóval az oszlopoktól balra lévő helyek a kelendőbbek (ha ugyancsak hátulról nézzük). Legalábbis ezt vettem észre. Ha csak 1 autó van előttem, akkor beállok a tőlem jobb oldalra eső oszlophoz, de tegnap siettem és mivel nem volt szabad hely a jobb oldalon ellenben volt szabad hely a bal oldalon, ezért ott álltam meg az autóval. Ilyenkor tövig ki kell húznom a slagot, és arra is figyelnem kell, hogy minél közelebb álljak az oszlophoz, és ne menjek se túl előre, se túl hátra. Így is alig ér el az autóig... A slagot a kocsi alatt, a hátsó kerekek mögött húzom el. De tegnap a troll (Shell kút, aki mindig helyetted akar tankolni) furán nézett rám. Nem szólt semmit. Valamit rosszul csináltam? Ugye nem szabálytalan ez a tankolás?2022. febr. 22. 16:15
11/16 A kérdező kommentje:
"AZ egyik ajtón be a másikon meg ki és át van húzva."
erre nem gondoltam, de ez tuti megoldás lenne :D :D
2022. febr. 22. 17:00
12/16 A kérdező kommentje:
"miért nem tolatva állsz oda"
hát erre se gondoltam még... mondjuk nem tudom van-e annyi hely a kútnál, hogy meg tudjak fordulni, de legközelebb megnézem :)
2022. febr. 22. 17:14
13/16 anonim válasza:
Hülyének néznének emiatt? Érdekes, én azt nézem hülyének, aki áll sorban 3 autóval maga előtt, csak mert jobb oldalon van a betöltő nyílás, miközben a bal oldali kútoszlop teljesen üres. Azonnal odaállok mindig. Előre megyek egészen, annyira, hogy a pisztoly egyvonalban legyen az autó hátuljával. És akkor mindenféle probléma nélkül átér simán a másik oldalra.
14/16 anonim válasza:
Én majdnemhogy rendszeresen tankolok úgy hogy áthúzom mögötte🤷♂️
Csak az a lényeg, hogy egy vonalban legyen a kocsi hátulja a pisztollyal. Na meg azért ha lehet, ne 2 méterrel arrébb állj meg az oszloptól... Eddig akárhol csináltam, mindig elért oda a pisztoly és még hülyének sem néztek a túloldalt sorbanállók, sőt volt hogy más is beállt mögém, és inkább ő is áthúzta a túloldalra.
15/16 anonim válasza:
Ráérek, kivárom.. hova siessek? küzdjön vele az aki hülye :D
16/16 anonim válasza:
Küzdjön? Már olyan rutinosan állok a túloldalra tankolni, hogy kb le sem esik, hogy én most épp "küzdök" a pisztollyal... Csak annyi tűnik fel, hogy az egyik oldalon nagy sor volt és én hamar végeztem😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!