Márka szervízeknél van e lehetőség használt autót átvizsgálni?
Ottani, vagy külsős szakemberrel gondoltam. Nyilván nem ingyen, szeretetből, csak "megengednek e" vagy vállalnak e ilyet? Csak egy példa, mondjuk használt Ford Focust vásárolnék, akkor a pl szolnoki Ford szervízbe bevihetem e, hogy átnézzék? Vagy hol lehet ilyen állapot felmérést kérni?
Nem konkrét címeket kérek, hanem általánosságban hogy megy ez, hová viszik az emberek a kinézett, de még nem megvett autókat?
Én vevőként mondom, simán igaz amit a becsületesnepper mondott, tényleg kb ez a helyzet.
Szétfikázzák, és irreális javítási árakat mondanak, meg azt is cseréltetnék aminek az égegyadta semmi baja, egyik alkalommal engem is átvittek a saját eladó autóikhoz, még fosabbak voltak mint amit vizsgáltatni vittünk...
Én amikor az én automat vettem és a tulajjal elmentünk egy márkaszervizbe, 1:1-ben azt mondták nekem ott, amit a Becsületes nepper. 800 ezer egy 6,5 éves B Mercire… mindezt úgy, hogy van karc 2 felnin (a család anyucija lepadkázta), nagyszerviz, meg rohad az alja. De ha érdekel, akkor 1 millióval drágábban ott van az 1 millióval szarabb kacatjuk. Mellesleg 100 év mulvàra adtak volna idöpontot.
Rablóbanda.
A nagyszerviz máshol pedig majd 200 ezer volt, az alja meg felületi rozsdás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!