Mitől függ hogy mekkora motort vezethetek B jogosítvánnyal? Köbcentitől, vagy Kilowatt-tól?
Ezen kívül még egy csomó minden van Európában, ami Magyarisztántól oly' távol áll mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként elárulok egy titkot: ezt az oldalt nem azért hozták létre, hogy mindenáron kérdezni kelljen.
Azt pedig különösen nem értem, miért éri meg egyeseknek olyasmit megkérdezni itt, amit egyébként a google segítségével egy perc alatt megtalálna. Méghozzá egyértelmű, konkrét választ - nem úgy mint itt, ahol néha órákig kell várni egy válaszra, máskor teljesen eltérő válaszokat kap az ember, vagy egyszerűen csak valaki hülyeséget válaszol.
Mi ebben a jó?
Te is nagyon jól tudod, hogy google-n azonnal meg lett volna a válasz, és azt is tudod, hogy itt egyáltalán nem biztos, hogy hasznos választ kapsz. Ezért is tetted hozzá, hogy nem linket kérsz.
No mindegy, az emberi ostobaság végtelen.
Én is elárulok egy titkot: az oldal neve Gyakorikérdések.hu (érted? “kérdések”)
Itt lehet kérdezni, válaszolni, valamint lehet hogy egy-egy kérdés és a hozzá tartozó válasz másnak is hasznos lehet. Hogy másnak miért éri meg ide kérdéseket írni, az maradjon az ő titka. Azért írtam a külföldi témát, mert annyira kitágítottad a kérdésem értelmezését, hogy akkor már leírhattad volna hogy pl. külföldön B jogsival nagyobb kétkerekű járművet is lehet vezetni mint Magyarországon. Linket azért nem kértem, mert ha lehet válaszolni valamire 2-3 mondatban, nincs kedvem több oldalnyi anyagot elolvasni. Az írásod szerint akkor mindenki ostoba aki itt kérdez? Csak azt nem értem hogy akkor te mit keresel itt. Ja, de tudom! Hogy oszd az észt, és vitatkozhass:) Na én ezt nem értem hogy mire jó! Lehet hogy az ilyen ember az életben nem tud érvényesülni, és itt éli ki magát? Nézd meg, csak egy kérdést írtam ki, és veled már a második témában vitatkozok:)
Mindkettőtől. Csak eddig nem kaptál teljesen helyes választ.
Max 49 cc ÉS max 4 kW. És még ha nem is tudtam volna, nagyjából 3 másodperces google keresés alatt megtalálhatod rá a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!