Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetnek akár 30 lóerős...

Hogy lehetnek akár 30 lóerős 2t 125-ös motorok forgalmi szerint A1 jogosítvánnyal vezethetőek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a forgalmiban 23 kW (30LE) van, akkor sehogy. Vagy mit értesz azalatt, hogy valami forgalmi szerint A1-gyel vezethető? 11 kW van a forgalmiban? Akkor vezethető A1-gyel (még fontos a 0,1 kW/kg önsúly is). Fogalmam sincs, hogyan intézték ezeket el anno. Sok esetben fojtás ki lett véve, de az inkább az A2-es motoroknál.
2022. febr. 13. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugy, hogy az Aprilia RS125, és hasonló társaik, újonnan 15 lóval jöttek ki, és gyári fojtás volt bennük, amit csak 1000-2000, vagy nem tudom már hány km után lehetett kivenni, amíg bejáratódik rendesen a 2 ütemű motor. Ha jól tudom, emiatt simán lehetett őket 15 lóra vizsgáztatni, talán így jöttek ki gyárilag is? Merthogy van bennük fojtás...

Nekem is volt Aprilia RS125ösöm 17 évesen, A1 jogsival. 15 loerő volt forgalmiban, teljesen legális. A 170et nagyon simán vitte :DDD Persze ez még a dicső 2000res évek volt, azóta csak rosszabb lett minden.

2022. febr. 13. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt apriliam. 125-ös tuareg. Bár én papírok és rendszam nélkül vettem. Azt írták, hogy gy@rilag 25ló, ami szerintem reális. Bár a legkihegyezetebb mocik 45lovat is tudnak, de az mind üzlemórás.
2022. febr. 14. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!