Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Fabia 1.2 12V rohangálós...

Skoda Fabia 1.2 12V rohangálós autónak csak városi használatra megfelelő választás lehet? 600ezer a keret rá.

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 09:33
1 2
 11/16 anonim válasza:

10-es vagyok, elnézést kérek a 16V miatt, elírás, 12V – t akartam írni.

6-os: Nem csinált magából bohócot a 2-es, ne hurrogd le! A 12V lehet 3 hengeres motor 4 szeleppel, de közlöm Veled, hogy van 4 hengeres motor 12 szeleppel, mert hengerenként van hogy csak a kipufogószelepet vagy csak a szívószelepet duplázzák meg. Nézz utána, mielőtt okoskodsz!

2022. febr. 21. 11:43
 12/16 anonim válasza:
Mellesleg, miért kellene 1,4 – es? Nekünk a cégnél kettő van, de voltak a motorral bajok nem is kicsik és a családban rendszeresebben vezetett, olasz 1,2 12V négyhengeres autó jobban megy. Skodában az 1,2-es az 3 hengeres, így az 1,4-es megy jobban, ellenben többet is fogyaszt. És ezek váltóáttételtől is függenek. És nem kellene csak azért széthullósnak titulálni egy motort, mert 3 hengeres. Lásd 30 éves Marutik több százezer km – rel.
2022. febr. 21. 11:48
 13/16 anonim válasza:
100%
Miért ne lenne jó ez az autó másra IS? Tökéletesen kényelmes országútra is. Vígan tartja a 140-et is, többet meg úgyse megy Magyarországon tartósan, akinek normális esze van. Nem esett szét a segge annak se aki régen Kispolszkival, meg Ladával ment országokon keresztül. Ültem én S500 as Bálnamerciben is, az se kényelmesebb, csak nagyobb és megzabálja a gyatyád is, az erejének meg csak a töredékét bírja a hátsó kerék az útra vinni, a többi elfüstöl az aszfalton. Teljesen jó ez a Skoda, ráadásul az egyik legmegbízhatóbb típus.
2022. febr. 21. 11:52
 14/16 anonim válasza:
51%
Én annyit javasolnék, CSAK azért ne vegyél Skodát, mert ez a kommersz tömegdivat. Szétnézhetsz kicsit az olasz kisautók közt is, esélyes, hogy pozitív meglepetések érnek majd.
2022. febr. 21. 12:15
 15/16 A kérdező kommentje:
14# volt már olasz autóm. Sajnos nincsenek jó tapasztalataim.
2022. febr. 21. 12:46
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ebben az árkategóriában baromság autót venni... itt az az árkategória ahol már nrm a műszaki vizsgát fizeted meg, hanem a minimális totálisan az alja minőséget, de általaban még költhetsz rá párszázezret...

Én inkább vennek egy F astrát 1.6motorral 8szeleppel, az egy elnyűhetettlen konstrukció és mostanában 2024ig műszakival lazán utánadvágják 200ért.

2022. febr. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!