Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan jött az az embereknek...

Honnan jött az az embereknek hogy egy Simson 4-500000 Ft?

Figyelt kérdés
3-4 évvel ezelőtt ugyan az a tip top Simson 150ezer, indexek elől hátul, lámpák működnek, két tükör. Majdnem minden gyári volt rajta, nah ilyesmi... 2018ban 80èrt kínáltak egyet végül nem vettem meg de már bánom. 15 évvel ezelőtt meg 50ezer Ft ért dobálták. Most meg olyan mintha " huu ez 400èrt árulja?! Akkor én 500èrt adom mert ez jobb, mert ezen full gyári minden"...

2022. febr. 16. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Pénzéhes idióták mindig voltak, vannak, s lesznek is. Nem kell törődni velük, tapasztalat, hogy később visszakapják az élettől úgyis.
2022. febr. 16. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem pénzéhség hanem ennyire felment az áruk...

Ugyanúgy mint a régi Mercedeseknek, Golfoknak, Ladáknak.

Persze csak ha szép állapotban van, nem valami kókányolt gép.

2022. febr. 16. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Akkor ér annyit, ha annak az árnak a 80%-a rá lett költve, erre jön rá a nagyon max 100 ezres alapár.

Egyébként az ilyenek nyugodtan német oldalon hirdetgessék ha nem magyar pénztárcának megfelelő árat akarnak elkérni érte..

Nekem van egy, tudom mennyi munka és pénz meg szeretet (mellé gyűlölet) van benne ezért gondolom hogy megéri a 400 at itthon. (300 csak az alkatrész volt és még festés sehol) nem egy gyárira restaurált szerkezet, hanem napi használatra, legfőképp földútra fenntartott s51B-enduro féleség.

De nyilván egy összekotort pajtaszökevény amit 300 ezerért hirdetnek és még be se indul semmit nem érő kategória..

2022. febr. 16. 17:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Én egy Schwalbe-t elfogadnék pl., de nem 500 ezerért, mondjuk az is tény.
2022. febr. 17. 11:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát megtudnám én is venni de biztos nem adok érte 250nèl többet. Mi mást tudnátok esetleg ajánlani ami bírja a terepet is és közúton is nagyon jó ?
2022. febr. 18. 08:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Most beszéltem az egyik nagy motoros haverral aki régi motorokkal foglalkozik, és ő mondja, hogy a németeknél is van a szabály, hogy az új motorok max 40-el mehetnek, és ezt elég komolyan be is tartatják. Viszont ez nem vonatkozik a régi, 90 előtti motorokra mint pl a Simson is, amik még a rendelet előtt készültek, így azokkal lehet menni amennyit bír. Ezért hordják kifelé az országból ezeket, persz ezzel felverve az árukat.
2022. ápr. 15. 20:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Jah vágom, köszi az infót
2022. ápr. 16. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!