Honnan jött az az embereknek hogy egy Simson 4-500000 Ft?
Figyelt kérdés
3-4 évvel ezelőtt ugyan az a tip top Simson 150ezer, indexek elől hátul, lámpák működnek, két tükör. Majdnem minden gyári volt rajta, nah ilyesmi... 2018ban 80èrt kínáltak egyet végül nem vettem meg de már bánom. 15 évvel ezelőtt meg 50ezer Ft ért dobálták. Most meg olyan mintha " huu ez 400èrt árulja?! Akkor én 500èrt adom mert ez jobb, mert ezen full gyári minden"...2022. febr. 16. 15:43
1/17 A kérdező kommentje:
Infláció mi?! Csak az emberek mohók 😒
2022. febr. 16. 15:43
2/17 grafno válasza:
Jaja. Régen 20e se vitte senki. Pont mint egy ház. Ha kell akkor ennyi az ára. Ér-e annyit az már máskerdes.
3/17 anonim válasza:
Ezek a tipikus olyan emberek hogy toled ingyen vennek meg de eladni meg ugy akarjak hogy a csillagoshatar az eg. Beutottek a fejuket. Mint mikor egy 1000es 96os suzuki swiftert 500 ezret kernek el XD hol er az annyit? Hagyd rajuk soha az eletbe nem fogjak eladni orokre ott fog rajuk rohadni
4/17 A kérdező kommentje:
Áh fszt, meg veszik! Így is megveszik az a durva
2022. febr. 16. 16:08
5/17 anonim válasza:
Ki veszi meg? Ne zagyválj már baromságot. Apósom s51n-jét 2 éve hirdetem. Még csak nem is jelentkeznek érte.
6/17 anonim válasza:
Mondjuk vannak olyan idiotak akik tenyleg megveszik az a csunya XD heba hoba 1 palimadarat kifog de neki boven eleg ha a 100 ezer forintos szutykat megveszik 500 ezerert :D
7/17 anonim válasza:
mert nem tudják milyen árat kérjenek
nem kell megvenni, ennyi
8/17 anonim válasza:
A német felvevőpiac nyomta fel így többek közt a simson árát is. Magyar ügyeskedők meg viszik ki németországba eladni az itt megvásárolt simsonokat.
9/17 anonim válasza:
Németországban egy átlag állapotú simson 2000 euró, a jobbak 3000.
Csak a szarrá tuningolt garázs szökevény, vagy az összekukázott hulladék ami nem kell senkinek
10/17 anonim válasza:
Valamelyik nap mintha arról lett volna szó a Balázs show-ban hogy milyen értékes a Simpson. Szerintem amiatt kapott mindenki vérszemet.
Talán ennek a legvégén lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!