Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek ha...

Milyen autót vennétek ha lenne rá egyben 25 millió forintotok? És milyen felhasználásra?

Figyelt kérdés

Írhattok olyat is ami olcsóbb, de ne legyen sokkal olcsóbb…

Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy “vennék egy Daciát 6 millióért, a többit meg befektetném állampapírba”.

Az érdekel, hogy mit vennétek nagyjából ekkora összegből ha ténylegesen lenne ennyi pénzetek KIFEJEZETTEN AUTÓRA.

Előre is köszi!

2022. febr. 16. 14:13
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

A motor, meghajtás, meg ilyenek kifejezetten érdekelne, a felhasználás mellett…

Ha lehet kort és nemet is írjatok!

2022. febr. 16. 14:13
 2/19 anonim válasza:
34%

"Milyen autót vennétek"

"Tehát nem olyan válaszokat várok"

Tehát magyarán a véleményünket kérdezed, de te akarod megmondani, hogy mit válaszoljunk.

Hát bocsika! Én 1 millióért vennék egy használt A-s mercit, a többit meg ingatlanba fektetném.

Soha nem adnék 25 milliót egy autóért, soha.

2022. febr. 16. 14:41
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Lexus RZ 450e
2022. febr. 16. 14:44
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
Én azt se tudom, hogy milyen autók vannak abban az árkategóriában. Ez rengeteg pénz csak autóra. Ez az én jelenlegi autóm árának a duplája köbö. Még kicsit több is. Rengeteg pénz, bőven túl sok. Ugyanúgy vennék egy Mazda 6-ost, mert annál több, amit az nyújt, minek? Felesleges. Az egy kiváló autó, gyönyörű kombiban vennék egyet, a maradék pénzből pedig fenntartom életem végéig. Végülis úgy az is az autóra megy, tehát végülis válasz a kérdésedre, csak kicsit máshogy.
2022. febr. 16. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én az új Alpine-t. Kék színben. Most ezzel valamit segítettem? :D
2022. febr. 16. 14:46
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Márka nekem annyira nem számít

Valami 4 hengeres, benzines, automata váltós (Tiptronic, vagy CVT) darabot vennék, amiben magas az üléspozíció és kényelmes (nem feszes, meg sportos, meg pattogós) a rugózása.

Kell bele 360 fokos tolatókamera, és ha létezik a típusból, akkor panorámatető.

És mindez álljon meg 12 millán belül. (A többi pénz a tiéd, ha kell 🤣)

Bocs kérdező, de én férfiként úgy szocializálódtam, hogy egy lakás árát nem éri meg egy autó...semmilyen autó.

2022. febr. 16. 14:57
 7/19 A kérdező kommentje:

Csak simán érdekelne a véleményetek… Mivel én ennyiért tervezek autót venni és szeretném tudni, hogy más a helyemben mit venne. Azért is érdekel a felhasználási terület, hogy tudjam hogy a válaszadó igényei mennyire különböznek az én igényeimtől…

Ha nem vennétek ennyiért autót, akkor simán leírhatjátok ezt is, vagy nem is muszáj válaszolni.

Az “XY-ba fektetném” nekem azért nem hasznos infó, mert nem arról van szó, hogy van összesen 25 millió forintom és ahelyett hogy befektetnék belőle, az egészet elszórom autóra!

Én kikalkuláltam már magamnak, hogy az én élethelyzetemben, a befektetéseim MELLETT ekkora összeget érdemes autóra költenem.

Nekem nem oszt, nem szoroz az hogy újabb 10 milliót fektessek valamibe és akkor csak 15 millióért vegyek autót, mert már sokszor ennyit fektettem különböző dolgokba…

Amúgy meg 25 milliót teljes egészében alig lehet ingatlanba fektetni… Ennél kevesebbet, meg még nehezebb. Ha veszel akármilyen autót kedves első válaszoló, akkor abból ami marad (maradna ha lenne ennyi pénzed) már értelmes ingatlanba nem tudsz befektetni… Egy tóállapotút ennyiből nem veszel, felújítandónál meg a felújításra nem marad ilyen szűkös keretből.

De tényleg nem értem, hogy minek idehányni, hogy “csakazétis1milláértvennékautót!!!”…

Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy inkább veszel BKK bérletet, vagy egy biciklit…

Az is pontosan ilyen haszontalan off válasz lett volna.

2022. febr. 16. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:
53%

"Azért is érdekel a felhasználási terület, hogy tudjam hogy a válaszadó igényei mennyire különböznek az én igényeimet."

Ha te sem mondod meg mire kell, én sem fogom. :D

2022. febr. 16. 15:03
 9/19 anonim ***** válasza:
22%
Ennyi pénzért egy régebbi öthengeres Volvo XC60-at , maradék pénzből egy lakókocsit utánna , utazásra
2022. febr. 16. 16:10
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Ennyiből? Egy 350z-t vagy egy wrx sti-t.
2022. febr. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!