Milyen autót vennétek ha lenne rá egyben 25 millió forintotok? És milyen felhasználásra?
Írhattok olyat is ami olcsóbb, de ne legyen sokkal olcsóbb…
Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy “vennék egy Daciát 6 millióért, a többit meg befektetném állampapírba”.
Az érdekel, hogy mit vennétek nagyjából ekkora összegből ha ténylegesen lenne ennyi pénzetek KIFEJEZETTEN AUTÓRA.
Előre is köszi!
A motor, meghajtás, meg ilyenek kifejezetten érdekelne, a felhasználás mellett…
Ha lehet kort és nemet is írjatok!
"Milyen autót vennétek"
"Tehát nem olyan válaszokat várok"
Tehát magyarán a véleményünket kérdezed, de te akarod megmondani, hogy mit válaszoljunk.
Hát bocsika! Én 1 millióért vennék egy használt A-s mercit, a többit meg ingatlanba fektetném.
Soha nem adnék 25 milliót egy autóért, soha.
Márka nekem annyira nem számít
Valami 4 hengeres, benzines, automata váltós (Tiptronic, vagy CVT) darabot vennék, amiben magas az üléspozíció és kényelmes (nem feszes, meg sportos, meg pattogós) a rugózása.
Kell bele 360 fokos tolatókamera, és ha létezik a típusból, akkor panorámatető.
És mindez álljon meg 12 millán belül. (A többi pénz a tiéd, ha kell 🤣)
Bocs kérdező, de én férfiként úgy szocializálódtam, hogy egy lakás árát nem éri meg egy autó...semmilyen autó.
Csak simán érdekelne a véleményetek… Mivel én ennyiért tervezek autót venni és szeretném tudni, hogy más a helyemben mit venne. Azért is érdekel a felhasználási terület, hogy tudjam hogy a válaszadó igényei mennyire különböznek az én igényeimtől…
Ha nem vennétek ennyiért autót, akkor simán leírhatjátok ezt is, vagy nem is muszáj válaszolni.
Az “XY-ba fektetném” nekem azért nem hasznos infó, mert nem arról van szó, hogy van összesen 25 millió forintom és ahelyett hogy befektetnék belőle, az egészet elszórom autóra!
Én kikalkuláltam már magamnak, hogy az én élethelyzetemben, a befektetéseim MELLETT ekkora összeget érdemes autóra költenem.
Nekem nem oszt, nem szoroz az hogy újabb 10 milliót fektessek valamibe és akkor csak 15 millióért vegyek autót, mert már sokszor ennyit fektettem különböző dolgokba…
Amúgy meg 25 milliót teljes egészében alig lehet ingatlanba fektetni… Ennél kevesebbet, meg még nehezebb. Ha veszel akármilyen autót kedves első válaszoló, akkor abból ami marad (maradna ha lenne ennyi pénzed) már értelmes ingatlanba nem tudsz befektetni… Egy tóállapotút ennyiből nem veszel, felújítandónál meg a felújításra nem marad ilyen szűkös keretből.
De tényleg nem értem, hogy minek idehányni, hogy “csakazétis1milláértvennékautót!!!”…
Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy inkább veszel BKK bérletet, vagy egy biciklit…
Az is pontosan ilyen haszontalan off válasz lett volna.
"Azért is érdekel a felhasználási terület, hogy tudjam hogy a válaszadó igényei mennyire különböznek az én igényeimet."
Ha te sem mondod meg mire kell, én sem fogom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!