Nem gáz minden aprósággal szervízbe menni?
Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok így kb annyit értek az autókhoz amennyit a tananyagban tanultam. Elég alacsonyan van a motorolaj szintem (hibakód még nincs, de nem szeretném megvárni) viszont fogalmam nincs milyet vegyek és abból mennyit töltsek.. Kicsit kellemetlen, hogy már ezért szervízbe mennék, de nem értek hozzá és sajnálom, hogy senki nem mutatja meg nekem. Természetesen nem várom a szerelőtől, hogy megmutassa csak jó lenne kicsit többet érteni a saját autómhoz..2022. febr. 16. 12:29
11/16 anonim válasza:
#8 Az 1-es válaszom lepontozása miatt írtam ezt. Ha egy olajat nem tudsz megnézni, megvenni és beleönteni, akkor nem való neked autó.
12/16 anonim válasza:
A youtube-on még magyarnyelvű oktatóvideókat is lehet találni autószerelői szinten. Sokat lehet belőle tanulni, a motor működésétől kezdve a karbantartásig, javításig. (pl. írd be hogy minden ami technika).
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le! Sőt hallgattam rád, mert megnéztem.
2022. febr. 16. 13:42
14/16 anonim válasza:
Nem kell szerelő embör
Megnézed a gépkönyvet, vagy beírsz az autó márka forumába facebookon ott megmondják a viszkozitást, pl 10w40 vagy 5w30, abból bármit vehetsz mert mind API-SN stb szabvány blabla tök mindegy a márka, fogod oszt ráöntesz majd nivópálcás ellenőrzés mindig a maxon legyen utána 5-6 autózás után újra ellenőrizni mekkora mértékű a fogyás
15/16 anonim válasza:
14: ez dpf-es autónal 200-800e Ft fog csere, de motor csere is lehet.
PD TDI autónal meg talán a bütykös tengely vagymi kopik el ha nem megfelelo az olaj.
Szóval azért a tanácsokkal óvatosan.
16/16 anonim válasza:
jah én olyan vackokkal nem foglalkzom, kizárólag 20 éves vagy idősebb jó autókkal, a modern fostalicskákkal foglalkozzon az avalon xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!