Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Már csaknem száz benzinkúton...

Már csaknem száz benzinkúton korlátozzák a tankolást? na ugye hogy ide vezet a nagy okosság? Benzinárstop?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 16. 11:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
44%

Nem unod még ezeket a kérdéseket?

Majd még megsajnálom őket, persze...🤷🤷

2022. febr. 16. 12:43
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Premiumot kell tankolni arra nem vonatkozik az árstop
2022. febr. 16. 12:43
 13/32 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg nekik, hogy te szívesen fizetsz piaci árat.

Nekünk jó ami van most.

2022. febr. 16. 12:44
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
12: Úgyis erre megy ki az egész, a lehúzásra. Megtalálták a kiskaput. Szánalmasak. Mintha nem lenne így is elég drága a benzin. Az ilyen gyökerek, mint a kérdező is meg még sajnálja őket. Komolyan, tökön szúrom magamat.🤦
2022. febr. 16. 12:46
 15/32 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ő a madaras srác a "na ugye" részből gondolva. :D
2022. febr. 16. 12:55
 16/32 anonim ***** válasza:
Nincs a környékeden egy MOL kút????
2022. febr. 16. 13:30
 17/32 anonim ***** válasza:
Ez biztos ugyanaz a gyökér, aki eddig az ingatlanlufival próbált hergellni.
2022. febr. 16. 13:34
 18/32 anonim ***** válasza:

Ha kisvárosi akkor kb. van olyan hely, ahol egy kút van és akkor nem írtam a falvakról. Magyarán ha kisvárosi, és csak tankolni megy, akkor még km-eket vagy 30 km-et kell csak azért vezetnie, hogy egy másik kúton tudjon tankolni, és csak tankolni ment. A fogyasztás meg kocsi függő, valamelyiknek alig van fogyasztása, valamelyiknek meg nagy a fogyasztása.

Millió hasonló kérdések is lehetnek, azért egyetlen szóra nem jellemző, hogy ugyanaz írta, ha a stílus egyezik akkor már lehet gyanakodni.

Szimplán nem politikai kérdés volt, én sem politizálásból írtam a lisztet, csak jeleztem, hogy árstopos alapélelmiszer hiányzott a polcról.

2022. febr. 16. 14:37
 19/32 anonim ***** válasza:
7-es az nem jó bolti stratégia ha drágábban veszi a terméket és nincs semmi haszna rajta, mert akkor az neki se jó, nem csak a vevőnek.
2022. febr. 16. 14:42
 20/32 anonim ***** válasza:

Csak addig lesz ez az árstop, míg a nagytőkés haverok "megmentik" a becsődölt magánkutakat.

Utána már lehet 7-800 Ft-ért is adni.

2022. febr. 16. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!