Az normális ha a H4-es izzó füstöl?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ráforrasztottam a H4-es izzó csatlakozására a kábelemet, egy 12v-os akkura rákötöttem, és elkezdett füstölni, pedig nincsen se megsérülve, se semmi, most szedtem ki a dobozából. Ez normális volna hogy füstöl?2022. febr. 15. 18:34
1/6 anonim válasza:
Nem normális az biztos. Valamit elrontottál.
2/6 anonim válasza:
Megtaperoltad zsíros kézzel,amíg leég,addig füstöl.
3/6 anonim válasza:
Próbálj kolbászt füstölni vele.
4/6 anonim válasza:
Ha nem látsz kéményt a fényszóró felett akkor nem normális.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is csak az lehet, hogy össze lett fogdosva az üveg és leég róla a zsír/kosz. Alapvetően nem gond olyan tekintetben, hogy nem fog tüzet okozni, vagy ilyenek. Viszont az izzó élettartamát egy ilyen erősen csökkenti, vagy rosszabb esetben szinte azonnal tönkre is mehet. Ha összefogdosod az üveget és utána elkezd leégni róla a zsír, akkor azon a ponton túlhevül az üveg és akár lyuk is éghet bele, ekkor ugye kapásból kuka az izzó, de ha nem, akkor meg az izzószál sínyli meg a túlmelegedést és sokkal hamarabb el fog szakadni.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben van köszönöm a válaszokat! Akkor megtörölgetem száraz zsepivel vagy valamivel és kipróbálom úgy is.
2022. febr. 16. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!