Az normális ha egy 5 éves 2.0 Octavia nagyon durván kormól?
Figyelt kérdés
Múltkor kölcsön adtam a kocsimat, és láttam, hogy a legkisebb gázadásra is nagyon feketén füstöl. Teljesen gyári az autó.2020. júl. 5. 21:08
1/27 anonim válasza:
Az 5 éves Octavia biztosan rendelkezik koromcsapdával, vagy mi a neve a DPF-nek. Részecskeszűrő:-)
Szerintem nagyon nem OK, ha ennyire kormol.
2/27 anonim válasza:
Nincs hibakód?
Meg kell mutatni egy hozzáértőnek mennyi is az a füst
3/27 A kérdező kommentje:
Voltam szerelőnél, azt mondt sok benne a km azért füstöl ennyire. 476XXX van benne.
2020. júl. 5. 22:02
4/27 anonim válasza:
és a részecskeszűrő még benne van?
5/27 A kérdező kommentje:
Elvileg igen!
2020. júl. 5. 22:10
6/27 anonim válasza:
gyakorlatilag is rá kéne nézni. de lehet, nem úszod meg a felújítást. olajat nem eszi?
7/27 anonim válasza:
Egy 20 éves kocsinál sem normális a kormolás, csak a magyar mentalitás miatt az emberek lesz@rják...
Egy jó állapotú dízel részecskeszűrő nélkül sem kormol, annak mindig oka van.
Ennyi kmnél már lehet a turbód a végét járja, az simán okozhat kormolást. Illetve haldokló befecskendező is lehet. Nézesd meg rendes szerelővel, az nem diagnózis, hogy azért rossz, mert sok a km.
8/27 A kérdező kommentje:
Nem eszi. 7000km-enkent olajcsere,stb. Majdnem fél milló van benne de szerintem ez nem normális akkor sem, h ennyire füstöl. Mindjárt megnézem, hogy alatta van -e.
2020. júl. 5. 22:18
9/27 A kérdező kommentje:
Szomszédbol át hívtam az egyik ismerősömet, ő ért hozza, azt mondta nincs alatta.
2020. júl. 5. 22:42
10/27 anonim válasza:
akkor megoldódott az ügy. Ha nem világít a check engine, akkor kiírták belőle. Nem vagyok környezetszennyező, de ezt most így kell hagynod. nagyon sokba lenne a visszarendezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!